Jiri Nieminen ...ja Tampere ei ole mikään Suomen Turku

Hommafoorumi todistaa -- miksi perussuomalaisille eniten miinusääniä?

Helsingin Sanomissa julkaistiin eilen kyselytutkimus, jonka mukaan perussuomalaiset saisivat eniten miinusääniä, jos eduskuntavaaleissa negatiivisten äänien antaminen olisi mahdollista. Yli kolmannes antaisi miinusäänen nimenomaan perussuomalisille.

 

Uutisen mukaan ”[e]rityisen kielteisesti puolueeseen suhtautuvat pääkaupunkiseudulla asuvat, korkeasti koulutetut naiset”.

 

Mistä tämä johtuu?

 

Vastaus löytyy -- jälleen kerran -- Hommafoorumilta.

 

Kyseistä Helsingin Sanomien uutista kommentoivassa ketjussa, jo kolmannessa viestissä nimimerkki Arto Luukkainen toteaa pääkaupunkiseudulla asuvat korkeasti koulutettujen naisten olevan "tyhmelistön ja tärähtäneistön ydintä".

 

Siviilitarkkailijaksi itseään kutsuva kirjoittaja luettuaan Helsingin Sanomien uutisen ei keksinyt muuta puolustuskeinoa kuin niin ikään ei hyökätä jutun kirjoittajien sukupuolta vastaan kutsumalla kyseistä kyselytutkimusta "tytönhupakoiden pakerteluksi".

 

Nimimerkki Suvaitsija puolestaan tietää kertoa, että "[p]ersuja on tyttöjen piireissä trendikästä vieroksua ja paheksua", ja antaa ymmärtää, etteivät pääkaupunkiseudulla asuvat korkeasti koulutettujen naiset ymmärtää politiikasta.

 

Setelisäkki sentään halveksii suomalaisia sukupuoleen katsomata pitäen meitä tyhminä ja tietämättöminä noin yleensä (hommafoorumilaisia tietenkään lukuun ottamatta): "Suuri osa ihmisistä ei seuraa politiikkaa lainkaan ja on sen vuoksi täysin median armoilla".

 

MEgafoonin mielestä kyse on ryhmä paineesta: "Altistuuhan naiset aina ekana esim muodin oikkuihin että näyttää coolilta, niin kai se on sama politiikassa". Viime eduskuntavaalien jytkyssä ja timosoini-ilmiössähän ei ollut kyse poliittisesta muoti-ilmiöstä?

 

Vaikka Hommafoorumi ei ole sama kuin perussuomalaiset, yhdistyvät suuren yleisön -- juuri sen tietämättömän kansanosan -- silmissä ja korvissa kyseisellä keskustelupalstalla esitetyt mielipiteet perussuomalaisuuteen.

 

Miksi yksikään akateeminen pääkaupunkiseudulla asuva nainen äänestäisi perussuomalaisia tai olisi antamatta miinusääntä, jos ja kun suhtautuminen on yllä kuvatun kaltaista?

 

Olen todennut tämän jo aikaisemminkin: Hommafoorumi on ongelma perussuomalaisille.

 

Nimimerkki sietäjä tiivistää erinomaisesti sen, miksi pääkaupunkiseudulla asuvat, korkeasti koulutetut naiset suhtautuvat kielteisesti perussuomalaisiin: "Tuntemani korkeakoulutetut naiset vastustavat persuja ennen kaikkea siksi, että persumielipiteet koetaan naisia vähätteleviksi".

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (49 kommenttia)

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Hesarikin asiallisesti totesi että "kolmasosa KAMMOAA perussuomalaisia".

- Niin kauan kun RKP ei ole inhokkilistan kärjessä, voidaan todeta, ettei "korkea koulutus" heijastu viisautena.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

RKP:n pelko on viisauden alku?

Tai sitten kannattaa liittoutua RKP:n kanssa, koska se on varsin onnistuneesti viimeisten vuosikymmenien aikana ajanut äänestäjiensa asiaa toisin kuin vaikkapa perussuomalaiset, jotka eivät ole vielä mitään saaneet aikaan.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Eivät peräkammarin pojat muutenkaan saa korkeasti koulutetuilta kaupunkilaisnaisilta.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Börje Uimonen, tuo oli kyllä jo niin luokaton kommentti (minkä varmaan itsekin tiedät), että perun kaikki ystävälliset sananpuolikkaatkin , mitä koskaan olen sinusta sanonut (vaikkei niitä nyt niin kovin monta ole ollut alunperinkään).

Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm

Kristiina, oletko itse koskaan ajatellut kommenttiesi luokattomuutta? Olen usein ihmetellyt, minkä takia noin kielteisesti ajatteleva henkilö aina haluaa valittaa toisten kommenteista. Jos joku on eri mieltä kuin sinä, silloin hänellä ei ole järjen häviää.

Peili on se tärkein väline. Kannattaa seistä sen edessä ennen kuin kommentoi yhtään mitään.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi Vastaus kommenttiin #22

Heti kun osoitat minulle paikan jossa olen nimitellyt toisnajattelevaa peräkammarin pojaksi tai arvottanut ihmisiä koulutustason mukaan, lupaan tehdä heti parannusta säkissä ja tuhkassa. (puhumattakaan alatyylisistä heitoista.) Mutta vasta silloin.

Jonas Hellgren

Ähhh, Börtsi on vaan kesäkeveällä. Itsesensuuri on kytketty pois päältä.

A.A. Remes

Varmaan ovat sitten kouluttamattomia jotka ryntäävät hiihtokeskuksiin lapinmiestä etsimään.

Sixten Korhonen

Korkeasti koulutetut naiset äänestävä Jussia siinä missä miehetkin.
Vuorenvarmasti tilanne olisi ilman vaalisalaisuutta toinen.

Kuulostaisiko hyvältä Jiri, nettiäänestys ja kaikki annetut äänet ja äänestäjät kaikkien tiedoksi.

Entä vanha kunnon inkvisitio ?

Mauri Hyhkö

Korkeasti koulutetut pääkaupunkilaisnaisethan voisivat osallistua keskusteluihin hommafoorumilla ja osoittaa ylivertaisuudellaan miten rajoittuneita sinne tavallisesti kirjoittelevat ihmiset ovat. Me sivusta seuraavat saisimme makeat naurut, kun pääkaupunkilaistytöt pistäisivät peräkammarin aikamiespoikia kuusnolla. Ehdottaisinkin, että aloittaisivat taistelun sanan säilällä näin ensi alkuun ko foorumin talous- ja eu-asioita käsittelevällä osastolla, myllyllä. Jään mielenkiinnolla odottelemaan makoisia lukuhetkiä.

Jari Nyberg

Ongelma taitaa olla se, että nämä korkeasti koulutetut pääkaupunkiseudulla asustavat vihreitä äänestävät ikäneidot eivät taida tietää taloudesta eivätkä maahanmuutosta yhtään mitään. Se korkea koulutus tahtoo jäädä sinne humanististen ja taiteellisten tieteiden pariin.

Kyllähän siellä nykyään yksi valistunut neitokaisryhmä nimimerkillä Katarina R yrittää kovasti viestiä bittitaivaalle heitellä, mutta kovin ohkaiseksi kyseisen maailmanparantajaryhmän anti jää. Niitä makoisia ja nuivia nauruja onkin sitten riittänyt senkin edestä, kun tahtoen tai tahtomattaan kyseisen ryhmittymän tietoisuus asioiden oikeasta laidasta on paljastunut varsin idealistiseksi ja suorastaan naurettavaksi.

Humanitaarisen maahanmuuton puolustelu kun taloudellisella tai väestöllisellä huoltosuhteella on jo aika päiviä sitten paljastunut isoksi vitsiksi, joka kalleutensa ja muiden seurauksiensa vuoksi ei tosin paljon naurata.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Siitähän tuossa on kyse: hommalaisten mielestä naiset ovat tyhmiä koska äänestävät väärin eivätkä ajattele kuin homman peräkammarin pojat.

Mitäs jos asia onkin toisin päin. Korkeasti koulutetut naiset eivät äänestä perussuomalaisia, koska ovat suorittaneet kansantaloustieteen opintoja aikuisten oikeasti ja tietävät asioista enemmän kuin hommalaiset keskimäärin?

Esa Mattila Vastaus kommenttiin #15

Aikuisten oikeasti kansantaloustieteen opintoja suorittaneet eivät kyllä todellakaan äänestä vasemmistoa. Tosin eivät persujakaan.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #38

Kokoomustahan ne äänestävät.

Petri Haapa

"Humanitaarisen maahanmuuton puolustelu kun taloudellisella tai väestöllisellä huoltosuhteella on jo aika päiviä sitten paljastunut isoksi vitsiksi, joka kalleutensa ja muiden seurauksiensa vuoksi ei tosin paljon naurata."

Hyväntahtoista naurua tälle möläytykselle.

Petri Haapa

Minusta tuntuu, että korkeasti koulutettuja naisia päääkaupunkiseudulla eivät yksinkertaisesti kiinnosta hommafoorumin kaltaiset älämölö-keskustelukerhot.

Samuli Mikkola

Hommaforumilla ei faktoilla voi väitellä. Jokainen tosiasia, joka ei tue forumilaisten käsityksiä on väärennös, valhe tai ostettu muka-totuus riippumatta oikeasta todistusarvosta. Toisaalta taas mikä tahansa huhu, mielipide tai puolihuilimaton heitto, joka tukee hommalaisten ennakkokäsityksiä on varma ja luotettava todiste. Tämäkin gallup ja sitä koskeva hommaketju käyvät esimerkistä. Tulos on hommalaisten mielestä väärä, joten se on valhe, vääristely, kysytty väärin jne..

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Täsmälleen näin, Samuli. Hommalaisuus ja halla-aholaisuus on enemmänkin tietynlainen lahko tai kultti. Heidän kanssaan ei voi keskustella eikä väitellä juuri siksi, että faktat eivät kiinnosta, jos ne eivät tue omaa uskomusta. Parempi siis kiertää kaukaa. Paitsi silloin, kun he ovat julkisisaa asemissa esimerkiksi kansanedustajina. Rivihoomalisten kimppuun on turha käydä, mitä suuremmalla syyllä näiden halla-ahojen, hirvisaarten, immosten ja muiden pääkiihottajien tiukka arvostelu on paikallaan.

Jani Heinonen

Tämä voisi olla hyvä idea, jos väärien mielipiteiden esittäjiä ei bannattaisi nanosekunnissa. Hompanssien juhlapuheissa rakastamaan sanan- ja mielipiteenvapauteen suhtaudutaan siellä tosiasiassa melkoisen selektiivisesti.

Toki banaani viuhuu myös liian suorasukaisesta rasismista, koska se jättää kiusallista todistusaineistoa Homman todellisesta luonteesta.

Esko Matinporo

Kyllä kyllä, ja aivan samoin Vihreiden pitäisi irrottautua Vapautta eläimille foorumista, Vasemmistoliiton Anarkismi.netistä, ja niin edelleen. Eikun anteeksi, eihän vasemmistopuolueiden kannattajissa ole ääriaineistoa - se on vain ja ainoastaan oikeiston ongelma.

Mitä itse kirjoitukseesi tulee, Perussuomalaiset on todellakin profiloitunut miesten puolueeksi. Jostain syystä sitä pitää demonisoida, ikäänkuin miesten näkemykset olisivat lähtökohtaisesti pahoja.

Vasemmistopuolueiden feministisyys sen sijaan koetaan, ainakin vasemmistossa, jonain jalona, hienona voimavarana.

Jarkko Tonttia lainaten":Karu tosiasia on, että valkoihoisen heteromiehen ei kannata lähteä ehdolle vihreiden listoille eikä toimia vihreissä muutenkaan. Niille, jotka eivät tätä usko, tiedossa on pelkkiä pettymyksiä, kunnes tosiasiat kirkastuvat ja he tajuavat suunnata tarmonsa toisaalle."

Käyttäjän ElinaVainolainen kuva
Elina Vainikainen

Ööh, eikös vihreiden nykyinen puheenjohtaja ole valkoihoinen heteromies?

Matti Hirvonen

Vielä kun joku kertoisi mitä tekemistä Vasemmistoliitolla on anarkistien kanssa?

Marko Huttunen

Minä kun olen ollut kotvan aikaa pois Suomesta niin onko nyt niin että vaalijärjestelmä on muuttunut? Onko äänestyskoppiin tullut "dislike"-nappi jolla voi poistaa yhden äänen syvästi paheksumaltaan puolueelta vai miten tämä menee? Jos systeemi on entinen eli yksi ääni per äänestäjä niin mitähän halavatun väliä tämmöisillä gallupeilla on?
Viime vaaleissa 93,5% ei tykännyt vasemmistoliitosta. Lähes sama määrä halveksi ja paheksui vihreitä äänestäen jotain muuta puoluetta. Niinkö se menee? Mitä ihmettä moiset marginaaliryhmät tekevät hallituksessa?

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Ehkä ne korkeastikoulutetut naiset siellä pääkaupunkiseudulla lukevatkin pelkästään "persuvihamielistä" Hesaria. Eipä ihme, että nykyinen vasemmisto ehkä enemmän kiinnostaa niitä pääkaupunkiseudun korkeastikoulutettuja naisia. Vasemmistoa tuskin kiinnostaa tavalliset työttömät miehet, NAISET tai eläkeläiset! Eri asia on tietekin hyvällä liksalla vappupuheissa muistaa, että meitäkin on olemassa!

Samael Kaarna

On miehiä joista on tullut yleishyysäreitä ja sitten on niitä joista ei ole tullut.

Yleishyysäykseen kuuluu mielipiteiden ilmaisun hämmästely ja muiden puolesta jokeltaminen.

"Tavan tallaaja" on kuin onkin täysin vietävissä oleva alistettu, indoktrinoitu, tyhmä muuli. Ei sen ilmaiseminen ole koskaan väärin itse asian suhteen. Tosiasiat tulee lausua sellaisina.

Miehillä ei ole minkään valtakunnan velvollisuutta hyysätä myöskään esim. akateemisia naisia.

(En ole kiinnostunut minkään polittisen keharilauman tai nettisivustojensa kannattamisesta saati seuraamisesta. Todellisia hommia tehdään käsillä ja päällä eikä selostamalla paskaa pitkin nettiä.)

Tapio Ahti

Huonoa argumentaatiota, koska ensin oli tutkimus ja sitten mielipiteet tutkimustuloksista. Argumentaatio blogistilla taas kulkee ikään kuin ensin olisi ollut hommamielipiteet ja sitten nuorten stadilaisnaisten äänestykäyttäytyminen.

Eikä lainatut kommentit edes ole kovin paljon hakoteillä ainakaan Hommafoorumin standardeilla. Ihmiset tosiaan tietävät keksimäärin politiikasta vähän ja naiset vielä vähemmän kuin miehet. En tosin tiedä, miten asaintunteva on nuori ja koulutettu helsinkiläisnainen, tuskin kuitenkaan hurjasti keskivertoa syventyneempi.

Yksi näkökulma miinusäniin menee niin, että mainitut äänestäjtä tuntevat etuoikeutetun asemansa uhatuksi, kun jostain kolosta nousee puolue, joka ei suostu palvomaan naisten aseman parantamisen ensiarvoisuutta. No, eipä tämä tietnkään ainoa syy ole. Varmasti esimerkiksi feministitartunnan ja persuvastaisuuden yleisyyden välillä on vahva korrelaatio.

A.A. Remes

Hyökkäys on aina paras puolustus ja tutut on tukijoukotkin, ei kaikki ole vielä lakanneet vasemmistoliittoa kannattamasta, onneksi.

Käyttäjän vpsainio kuva
Vesa-Pekka Sainio

Hommafoorumin noin 8.000 rekistöröitynyttä käyttäjää vs. noin 560.000 perussuomalaista äänestänyttä (vuoden 2011 jytkyssä). Hommafoorumin yhdistäminen perussuomalaisiin on samanlainen vertaus kuin yhdistäisi Greenpeacen ja Vihreät. Jotain yhtymäkohtaa on, mutta se siitä.

Olisi mielenkiintoista saada tuo mainostettu miinuslukema jos siitä otetaan pois kyseiset helsinkiläiset, todennäköisesti muille kuin perussuomalaisille hyvin puoluelojaalit korkeakoulutetut naiset pois.

Näin rivipersun näkökulmasta katsottuna näyttäisi siltä, että vaikka tämä mainostettu miinuslukema on suuri perussuomalaisilla, ei se kannatuksessa näy erityisenä taakkana. Joka on hyvä asia.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Ennen perussuomalaisia vasemmistoliitto oli usein vihatuin eduskuntapuolue. Nythän vasemmistoliitto ei pärjännyt tuossa kyselyssä laisinkaan. :/

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Varmaan siksi, ettei kansalaisilla ole tarkkaa käsitystä siitä, mikä on Vasemmistoliitto. Katsotaan nyt ensin, ketkä kaikki puoluehallitus kenkii porukasta pois ja mitä jää jäljelle.

Kimmo Ålander

Vasemmistolitto on merkityksetön kääpiöpuolue, joka tulee harvalle mieleen tällaisten miinusgallupien yhteydessä. Uusi suurpuolue, joka vie äänestäjiä vanhoilta mahdeita puolestaan on kaikkien niitä kannattavien ajatuksissa.

Matti Hirvonen Vastaus kommenttiin #30

Ai että keskisuuri hallituspuolue onkin nyt merkityksetön kääpiöpuolue?

Kyllä se vaan taitaa silti mennä niin, että keskisuurella hallituspuolueella on enemmän merkitystä kuin 39 edustajan oppositiosta huutelijoilla.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Olisikohan syy siinä, että olette niin pieni ja "näkymätön" puolue ;) Arhinmäelläkään aikaa eikä kiinnostusta muuhun kuin jalkapalloon.

pekka numminen

Ennen Perussuomalaisia Vasemmistoliitto oli vasemmistopuolue.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Vasemmistoliitossa alkaa kohta olla hyvin vähän vihattavaa jäljellä -yhtälailla kuin tykättävääkään, ei sen puoleen. Mitä sitä ottamaan kantaa puolueeseen, joka vartavasiten haluaa tehdä käänteiset paroni Munchhausenit ja upottaa itsensä suohon.

A.A. Remes

Jiri,se tarkoittaa ettei vasemmistoliittoa noteerata enään nolla korkeammalle

Käyttäjän petrikiiski kuva
Petri O. Kiiski

Käsittääkseni Perussuomalaisen puolueen jäseniä on n. 8.000, ei puoli miljoonaa jäsentä.

Eli hommafoorumilla ja perussuomalaisissa vaikuttaa siis yhtä monta suomalaista. Se ovatko he samoja on sitten toinen asia.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Minä en ainakaan ole hommalainen vaikka kuulun perussuomalaiset puolueeseen =)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kyllä ne homma-asenteet joita myös puhikseen pursuaa yhtä lailla kiusaavat meitä vähemmänkin koulutettuja naisia.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Miinusäänet ovat minusta hyvä asia. Toisenahan tuli Kokoomus (mikäli olen toisen käden tietoja oikein tulkinnut.)

Molemmat puolueet ovat olleet johdonmukaisia linjauksissaan. Eivät ne kaikkia voi miellyttää. Mauton, hajuton ja muutenkin kaikinpuolin ailahteleva ja mitäänsanomaton puolue ei kerää miinusääniä(kään.)

Sari Masku

Minua on usein kritisoitu, että miten voin "vihata" hommafoorumia, jos en kerran koskaan lue sitä.

No voin kertoa, että jokin aika sitten yritin vierailla sivustolla, mutta jos kirjoitukset ovat luokkaa; "Miten lyöt vaimoasi oikein", niin ei kiitos.

Rasismia ja homofobiaa osasin odottaa, mutta että noin törkeää naisvihaakin. Siis onko tuolla moderointia ollenkaan?

Marko Huttunen

Sari, katso youtubesta "How to beat your wife right" niin ymmärrät mistä ko. homman tarinassa oli kyse. Aihe käsittelee erään kulttuurin naiskäsitystä. Kannattaisi edes lukea juttu mitä kritisoi niin ei tulisi väärinkäsityksiä. Tietysti on mukava kauhistella jotain olematonta, ehkäpä tämä on juuri korkeasti koulutettujen naisten perinnöllinen, ehkä jopa geneettinen erityispiirre?

Mikael Stenbäck

Itse ollessani edellisessä työpaikassa, tuli välillä puhetta hirmuisista rasisteista ja varsinkin Halla-ahosta. Kaikki, joilla jotain sanottavaa sattui kyseisestä herrasmiehestä olevan, ottivat esille punavihreällä marinaadilla haudutetut Halliksen kirjoitukset.

Näitähän siis tutummin ovat juuri kuuluisa raiskauslista, homon ampuminen, pedofiiliuskonto ja pari muuta tekstinpätkää. Näiden tekstinpätkien esille tuominen paljastaa aina sen, ettei asiasta puhuvat ole lukeneet lähdettä vaan juuri Hesarin, Aamulehden, Verkkouutisten ja samanmoisten tuuttien valheellisia propagandatekstejä.

Halla-ahon Scripta käsittää ~400-sivuisen kirjan verran materiaalia - itse olen lukenut kaikki. Miksi aina otetaan nuo tahallaan väärinymmärretyt tekstit esille? Mitä se muu aineisto käsittää?

Näyte punavihreästä propagandatekstistä: http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Immonen%20k...

Otsikossa annetaan ymmärtää, että Immosen lausuma: "Maahanmuuttajat ovat epäsiistejä" olisi hänen itsensä sanoma, eli sitaatti. Etsikääpä tuosta tekstistä tuo kyseinen sitaatti. Jos joku sen tuolta ensimmäisenä löytää, ostan hänelle uuden auton. Merkin ja mallin saa valita itse.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Stenbäck kirjoittaa:

"Otsikossa annetaan ymmärtää, että Immosen lausuma: "Maahanmuuttajat ovat epäsiistejä" olisi hänen itsensä sanoma, eli sitaatti. Etsikääpä tuosta tekstistä tuo kyseinen sitaatti. Jos joku sen tuolta ensimmäisenä löytää, ostan hänelle uuden auton. Merkin ja mallin saa valita itse."

Kiinni veti! Tässä se on:

Immonen mainitsee maahanmuuttajat: "Silmiemme eteen avautui melkoisen eksoottinen näkymä: kantasuomalaisten ohella aukiolla vaelsi hunnutettuja naisia lastenrattaineen, pitkäpartaisia muslimimiehiä, rennosti käyskenteleviä afrikkalaisia ja iloisesti hymyileviä aasialaisia. Ensi näkemältä voisi jopa uskoa, että Itäkeskus olisi eliitin ihannoima monikulttuurinen paratiisi, jossa eri ihmisryhmät harmonisesti rakentavat uutta uljasta, monikirjavaa ja suvaitsevaista Suomea."

Immonen mainitsee epäsiistiyden: "Jokin oli kuitenkin pielessä. Ollessani valiokuntamatkalla Vietnamissa Kaakkois-Aasiassa kiinnitin erityistä huomiota maan huonosti hoidettuun asuinympäristöön ja infrastruktuurin kehittymättömyyteen. Kävellessäni pitkin Itäkeskuksen katuja en voinut välttyä déjà vu -kokemukselta."

Immonen yhdistää maahanmuuttajien suuren määrän ja epäsiistiyden: "Ihmiset, jotka aidosti välittävät ympäristöstään ja tuntevat kiintymystä sitä kohtaan, ovat myös yleensä valmiita huolehtimaan alueensa siisteydestä. Itäkeskuksen ilmapiiristä huokuikin eräänlainen juurettomuus eli tunne siitä, etteivät kaikki ihmiset selvästikään enää tunteneet siellä oloansa kotoisaksi."

Lehti on siis vain tiivistänyt Immosen tekstin olennaisen sisällön. Kyseessä ei ole suora sitaatti, vaan kirjoituksen sanoman kertaaminen. On syytä lukea teksti nimenomaan kokonaisuutena. Mainitsemasi "punavihreä propagandateksti" on muuten Kokoomuksen pää-äänenkannattajan sivuilta.

Kun nyt kerran saan valita sen auton, niin se saisi olla Chevrolet Cruze Station Wagon, mieluiten syvänvihreänä ja metallinhohtoisena. Sähköpostiosoitteeni on blogini sivupalkissa, joten odottelen yhteydenottoasi; ajankohdan, jolloin lähdemme autokaupoille voit toki valita itse, kunhan se on tämän vuoden puolella.

Immonen teki poliisille ilmoituksen tuon lehden väärästä siteerauksesta, joten ellen saa sitä luvattua autoani, voi olla että haastan sinut oikeuteen sopimusrikkomuksesta.

Samuli Mikkola

Kyllähän Jalonen varmasti on hyvin tietoinen, että Homma-dogmin mukaan Kokoomus on vihervasemmistoa.

Jonas Hellgren

Mielestäni Jalonen on oikeassa.

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Onnea Jussi varsin tyylikkäästä autovalinnasta!

Käyttäjän jarmokanerva kuva
Jarmo Kanerva

Teiltä hommaforumin aktivisteilta tuli kyllä aika mielenkiintoisia ja teräviä hypoteeseja, joita en ollut ajatellutkaan.

En nyt ymmärrä miten homma forum oikein todisti, miksi PS saisi miinusääniä. Mikä se looginen linkki on ?

Kun kysellään äänestäjiltä kenelle annetaan miinusääniä niin on aika luonnollista antaa niitä pahaksi kokemalleen vastustajalle. Erityisesti hallituspuoleet kokee opposition aktiivisen perussuomalaisen puolueen vastustamisen arvoiseksi. *

Tällaiaset negatiiviset ulostulot fiktiivisten negatiivisten äänien muodossa ja niiden vuodatukset julkisuuteen osoittaa aika huonoa makua. Suomessahan ei edes anneta negativiisisia ääniä.

* MTV3 livautti julkisuuteen huhtikuussa heille vuodatetun tutkimuksen ja sitä tulkittiin laajasti mediassa. Sen mukaan 61 % kohderyhmästä antaa negatiivisia arvoita perussuomalaisille, muut saivat noin 53 %. ( Noin 80 % = 100-20 % äänesti muita.) Vastaavasti hallituspuolueet Kok,SDP, Vihr, Vas saavat negatiivisia arvoita 215 %:ia kohderyhmältä. Uutisesta ei käy ilmi tutkimuksen yksityiskohdat, mutta puhuttiin 'onhoamisesta'. Ilmeisesti hallituspuolueita 'inhotaan' tutkimuksen mukaan enemmän kuin murhamiehiä ja vaimonhakkaajia (jotka saivat 0 % ) median mittareilla. Ilmeisesti kilpailevat puolueet antoivat negatiivisia ääniä. Teon motiiveja voi miettiä.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/puoluetutkimus-keskusta-kiilasi-ykkoseksi-perussuomalaisia-inhotaan-eniten/2013/04/1740590?fb_action_ids=10151551754369461&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210151551754369461%22%3A411215592309243}&action_type_map={%2210151551754369461%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map=[]

Mainostajien kannnattaa miettiä, minkä median kanssa tehdä yhteystyötä ja profiloitua.

Eurovaalit on jo käynnissä. Ja arvelluttavaa 'mielikuvamainontaa' pukkaa.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Hommafoorum on kyllä omituinen paikka, mutta on siellä hyvääkin keskustelua. Olen kirjoitellut foorumilla useamman vuoden ja ikävä kyllä monen sisältö kirjoittelulleen koostuu siitä että pääsee kertoilemaan joka ketjuun kuinka on kaikki maailmassa päin helvettiä. Se taas ei poikkea esim. Uuden Suomen palvelusta tai muista nettipalstoista mitenkään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset