Jiri Nieminen ...ja Tampere ei ole mikään Suomen Turku

Perussuomalaiset rajoittavat naisten pukeutumista – seuraavaksi burkhat?

Helsingin Sanomat uutisoivat eduskunnan perussuomalaisen puhenaisen Maria Lohelan vaativan naisilta konservatiivisempaa pukeutumista.

Hänen mukaansa naiskansanedustajien tulee peittää olkapäänsä.

Tästä se alkaa.

Seuraavaksi perussuomalaiset tullevat vaatimaan naisten nilkkojen peittämistä, sitten käsivarsien, hiusten ja päälaen, lopulta kasvojen.

Odotan perussuomalaisten esittävän myös kuolemanrangaistuksen ja ruumiillisten häpeärangaistuksen käyttöönottoa, varsinkin jos kyse on vapaamielisistä seksuaalisista suhteista, miesten valtaan alistumattomista naisista ja homomiehistä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Reijo Tossavainen

Mistä syystä toveri Nieminen on erikoistunut persuvastaiseen trollaamiseen?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Mistä lähtien ihmisten vapauden puolustamisesta on tullut trollaamista?

Katson trollaamisen kansalaisvelollisuudeksi, jos sillä estetään Suomen muuttaminen Saudi-Arabiaksi.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

http://www.iltasanomat.fi/vaalit2011/art-128838359...

Joskus herääminen näihin uutisiin voi tulla viipeellä? Minusta ei todellakaan ole kenenkään asia miten pukeutuu, kunhan pukeutuu. Linkittämäni uutinen toi hyvän mielen monelle eikä nakertanut arvovaltaa.

Miehet voisivat kokeilla ainakin kerran, miten tarkkaan ja herkeämättä heitä kuunnellaan, jos on pukeutunut polvet peittävään kietaisuhameeseen.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Tässä vielä lisää perussuomalaisten tempauksia viimeisen vuoden aikana tai siis mitä näistä tuleekaan mieleen kun ynnätään ne yhteen:

- suututtiin pilakuvasta
- vastustettiin homoliittoja
- esittettiin "taistelukutsu"
- vaadittiin Hammurabin lakia seksirikoksille
- ehdotettiin konservatiivisempaa pukeutumista naisille
- koetettiin tiukentaa aborttilainsäädäntöä
- kiistettiin evoluutio viittaamalla vanhoihin "pyhiin" kirjoituksiin

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen Vastaus kommenttiin #8

Yritetään arvata läheistä ulottuvuutta. Venäjä?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ei tietenkään, mutta salliiko Suomenlaki naamioitumisen ?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tohtori Nieminen, tietääkseni laki kieltää naamioituneena esiintymisen, jo laki kieltää joten sitä on muutettava.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo Vastaus kommenttiin #28

Laki ei kiellä naamioituneena esiintymistä.

Pekka Heliste

Impivaaran pukeutumiskoodi on lähellä muslimien koodeja

Mummollani oli pää tiukasti huivin peittämä,hiukset eivät saaneet näkyä.
Hame melkein maahan saakka , nilkat peitettynä paksuilla sukilla ja pitkävartiset kengät.

Nieminen on oivaltanut muslimien ja persujen kulttuurissa paljon yhteistä

Reijo Tossavainen

Tosiasiassa uudet pukeutumisohjeet ovat jopa väljemmät kuin Heinäluoman aikana.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Lohela haluaisi kuitenkin säästää miehet siveettömiltä näyiltä, kuten naisten paljailta käsivarsilta - olkapäät paljaina tuskin kukaan on esiintynytkään, sehän olisi aivan tavatonta. Ehkä olkapäätä vähän vilauttanut?

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Some mahdollistaa sananvapauden!

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Höh. Eduskunnan työskentelytilojen (Petelius-akatemia vai mikä se on) lämpötilan laskeminen pariinkymmeneen asteeseen riittää konservatisoimaan pukeutumisen Lohelan tavoittelemaan tasoon. Samalla säästyy energiaa ja rahaa.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Se todennäköisesti myös parantaisi edustajien keskittymistä tärkeisiin asioihin ja kipeisiin päätöksiin villasukkakudinten kevyessä kilkatuksessa.

Käyttäjän valtteriaaltonen kuva
Valtteri Aaltonen

Jos tasottomimmalle internet-argumentaatiolle jaettaisiin palkintoja, niin tässä olisi suomenkielisen sarjan vahva voittajaehdokas tälle vuodelle :)

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Ilmeisesti suuri yleisö ei ole ymmärtänyt, että Eduskuntatalon remontti on todellisuudessa piilo-operaatio siveettömien istuntosalin patsaiden hävittämiseksi vähin äänin. Ne tosin korvataan uusilla.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Laajennetaan vielä historiallista perspektiiviä tasapuolisuuden vuoksi. Vuonna 1997 kansanedustaja Klaus Bremer, joka tunnettiin myös mediapersoona Klaude Kopterina, sai puhemiehistön torut liian anteliaasta pukeutumisesta. Tuolloin puhemiehenä oli kokoomuksen Uosukainen.

Kiitos Jirille päivän hauskimmasta.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Bremer esiintyi tuolloin shortseissa. Hänen housuistaan siis puuttui puoli metriä per lahje, ja se kangasvaje oli talon konservatiiviselle johdolle liikaa.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Onko puoli metriä tänä päivänä paljon vaiko vähän - en osaa sanoa. Silloin se oli merkittävä mitta. Kopteri-nimitys kaiketi tuli kuitenkin aivan muuta kautta. Taisi olla liikenneraporteista.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Ihanko tohtorismies sai aikaan tällaisen pläjäyksen?

Mitä suomalainen yliopistolaitos tuottaa nykyään?

Nollakoulutusta ja ihmisiä, jotka eivät tuota yhteiskunnalle mitään. Eipä ihme, että työnverotus on kova ja firmat ottavat kilpaa ulkomaisia keikkamiehiä edes hiukan kustannuksia tiputtaakseen.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Kaiken tuon päättelit tästä yhdestä kirjoituksesta? Eihän tuo poikkea esimerkiksi Tossavaisen töräytyksistä mitenkään. Minkälaisia keikkamiehiä tulee Suomeen korvaamaan yhteiskuntatieteiden tohtoreita mielestäsi?

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Älä huoli. Kyllä tämä yhteiskunta pitää jiristä huolen viimeiseen velkasenttiin.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Olen aina ihmetellyt, miksei tohtoriksi väitellyt saa vapaa-ajallaan kirjoittaa yhtä rennosti samanlaista joutavanpäiväistä paskaa kuin muutkin kansalaiset, ilman että heti on joku moralisoimassa.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Ihan vapaasti voi kirjoittaa minun puolestaji.,sitten pitää ottaa palaute vastaan. Tällainen mielikuva minulle siitä syntyi. Mikäli lukee herra yhteiskuntatieteiden tohtorin omia kommentteja ihmisille, niin eivätpä ne sen fiksumpia ole.

Samalla kyllä mietin paljonko tällaisia tohtoreita pitää veroista elättää ym.. turhia julkisenpuolen suojatyöläisiä.

No ei hätä. Tässä tilannetta seuranneena voin lohduttaa ettei kauaa. Suurin osa on jo näitä ulkomaisia keikkatyöläisiä. Hetki vielä kestää... sitä järjetön verotus aiheuttaa. Halvempaa väkeä etsitään ja saadaan.

Tässä parinviikon päästä loppuu nykyinen duuni. Saa nähdä vieläkö sitten sekaan mahdutaan. Kolmas kerta jo tämän vuoden aikana. Aika suurella joukolla asiat on tässä mallissa. Tällaista aiheuttaa hyvinvointivaltio.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen Vastaus kommenttiin #31

Ole huoleti, Lehto. Ainoa suurempi ryhmä tohtoreiksi väitelleitä "julkisen puolen suojatyöläisiä" ovat ne lääkärit, jotka joskus mahdollisesti operoivat myös sinunkin kehoasi.

Yhteiskuntatieteiden tohtorit saavat yleensä yksityistä säätiöapurahaa. Muutamat ovat tietysti palkkasuhteessa yliopistoon, mutta eivät yliopistotkaan enää tässä nykyisessä rahoitusmallissa julkista sektoria ole, vaikka valtio osan kuluista maksaakin.

Lisäksi, mitä tulee töittesi päättymiseen parin viikon päästä, niin luuletko, että akateemisella pätkätyöläisellä asiat ovat muka jotenkin paremmin tai työsuhteet yhtään sen varmempia tai pitkäaikaisempia? Herraviha ja kuvitelma varmaa leipää mutustelevista yliopiston syöttiläistä varmasti lämmittää, mutta terveellisempää olisi omaltakin kannaltasi huomata, että samassa veneessä tässä kaikki ovat. Eikö?

Iloksesi voin muuten kertoa, että itse filosofian tohtorina en ole koskaan saanut kahden vuoden työsuhdetta lukuunottamatta yhtä ainutta pennin latia julkista rahaa. Kymmenen vuoden akateemisen työurani aikana kaikki on tullut yksityisiltä lahjoittajilta, tilaustöiden teettäjiltä ja säätiöiltä. En ole siis velkaa teikäläiselle veronmaksajalle yhtään mitään.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto Vastaus kommenttiin #33

Velkaa minulle? Miksi olisit? Ainakin sinua näyttää nyppivän. Mikä on iloista huomata.

Kukas nyt moralisoi?

Yksi sähkäri on aivan merkityksetön. Mutta miten se veronkerääminen onnistuu. Jos maksavat veroa, maksavat vähemmän, koska palkkasumma on pienempi. Firmat maksavat kotimaihinsa veroa. Kaverit vievät palkat pääosin kotimaahansa. Myös erinäistä muuta menee ulos. Tätä aiheuttaa liiallinen työnverotus.

Alkuperäistä juttua, eli jirin typerää blogausta tämä ei muuta miksikään. Ja sitä, että noin hermostuit vaatimattomasta mielipiteestäni jolla vähän tökin.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Niin, ja lääkäritkin saavat somettaa puuta heinää...toiset vielä tienaa sillä.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Onhan kansanedustajien ja ministereiden pukeutumisessa selkeitä törkeyksiä. Jopa kokoomuslaisilla miehillä on nähty punaisia ja punasävyisiä kravatteja - siis herrajestas punaisia! Lisäksi muita riemunkirjavia solmioita, joissa voi olla jopa useampia värejä.

Kun katsoo linkin takana olevista kuvista vaikka naisia, niin siellä sitä punaista vasta onkin. Mitä tuollaiset ihmiset oikeasti ajattelevat? Lisäksi monenlaista kirjavuutta on havaittavissa, on jopa kolme eri väriä sisältävää mekkoa ja vaikka mitä.

Ei ole ihme että eduskunnan johtava puhehenkilö puuttuu asiantilaan. Kyllä kaikki pitäisi olla niinkuin ennenvanhaan, naisilla yksiväriset tummat jakkupuvut ja miehillä musta tai tummansininen puku ja valkoinen paita siihen sopivalla tummalla yksivärisellä kravatilla varustettuna.

Näin jos kansanedustajat pukeutuisivat, niin puhemiehen paikalla olisi ainakin yhden henkilön työvuorolla hartaan iloinen nuijankopsuttelija.

http://nyt.fi/a1305994018289?ref=fb-share

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Koskaan ennenhän ei ole pukeutumiskoodista keskusteltu eduskunnassa. HYI PERUSSUOMALAISET! kehtaattekin mainita toisten vaatteista. Ajatella jos puhemies olisi ollut MIES. Sittenhän vasta olisi riemu revennyt.

ihme nillitystä taas täysin irrelevantista asiasta, mutta koska PS, mielensä tulee pahoittaa

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Näinhän se tuppaa menemään. Ennen meni toisinpäin.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Niin... Voishan ne vasemmistolaiset laittaa siellä eduskunnassa huivit vaikka kasvojensa suojaksi ja jättää olkapäätä paljaaks. Silleen luovaa pukeutumista....

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Meikäläinen eduskunta ei tietenkään ole maailman ainoa instituutio, jonka sisällä vaaditaan suhteellisen konservatiivista pukeutumista. Vastaavia ja paljon ankarampia ehtoja on monissa politiikkaan, liike-elämään ja viranhoitoon liittyvissä työpaikoissa, erilaisista uskontokunnista puhumattakaan.

Mutta tämäkin asia on suhteellinen! Jos eduskunnan naisväki esiintyisi pukeutumiskäytännön mukaisesti yläosattomissa, voisi joku kritisoida parlamentissa yhä vaadittavaa vaatetuksen alaosaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset