Jiri Nieminen ...ja Tampere ei ole mikään Suomen Turku

Suomeen on syntynyt ensimmäinen no-go-zone

Niin sanotun maahanmuuttokriittisen liikkeen suurin ongelma Suomessa on ollut se, että huolimatta yli 32 000 turvapaikanhakijan tultua Suomeen heti perussuomalaisten noustua hallitukseen vuonna 2015, ei Suomeen ole vieläkään saatu niin sanottua no-go-aluetta epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan näyteikkunaksi.

No-go-zonen epämääräisellä käsitteellä tarkoitetaan sellaista aluetta, jonne viranomaiset miettivät kahteen kertaan, että kannattaako sinne mennä.

Jos perussuomalaiset yhdessä kokoomuksen ja keskustan kanssa eivät ole onnistuneet luomaan Suomeen vielä yhteen no-go-zonea, niin Suomi Ensin -liikkeen aktiivit – tai ainakin Marco de Wittin eli Mr. Mimen alias Maidanin sankarin seuraajat – ovat onnistuneet tässä tehtävässä.

Tänään nimittäin Helsingin Sanomat kirjoitti siitä, kuinka Helsingin kaupungin puhtaanapitolaitos on päättänyt, että Rautatientorin pohjoista nurkkaa ei käydä toistaiseksi siivoamassa, koska kyseisen niin sanotun Suomi Maidanin ”mielenosoittajat” häiritsevät ihmisiä työssään. He kuulemma huutelevat törkeyksiä suomalaisille työtä tekeville ihmisille ja vielä kirjoittavat näitä herjaavia juttuja interwebin ihmeelliseen maailmaan, mm. MV-lehteen.

Jo aikaisemmin poliisi on tehnyt kaikesta päätellen ratkaisun, että Rautatientorin pohjoisosassa olevassa leirissä käydään vain ja ainoastaan vahvistetuin joukoin, vaikka Marco de Witt eli Mr. Mime alias Maidanin sankari haukkuisi poliisin tuttuun tapaansa mätäpädäksi ja suvakkimuslimeiksi; soittaisi numeroon 122, uhkaisi poliiseja kansan tuomioistuimella ja kuvaisi näitä reviteltäviksi – siihen Iljan Janitskinin julkaisuun.

Onneksi olkoon Suomi Maidan, olette luoneet Suomeen ensimmäisen no-go-zonen!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

23Suosittele

23 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (72 kommenttia)

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Tuo on muutenkin rottien suosimaa aluetta, että joten nyt kun roskia ei turvallisuussyistä kerätä, niin rotat tulevat valtaamaan tämän Suomi Ensin - häirikköleirin.

Siinä on syvällistä vertauskuvallisuutta.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Jorma, ei näköjään tarvita kuin yksi Helsingin Sanomien pohjalta trollin kirjoittama blogi ja Sinun kaltaisesi kirjoittama surkea kommentti. Ja kaikki tuomitsemiseen on valmista.

Olen nähnyt tämän Hgin Puhtaanapitolaitoksen tekemän vierailun leirille videolta, ja jos siinä joku riehui ja haastoi riitaa, oli se juuri tämä puhtaanapitotyöntekijä.

Yrittäkäähän ottaa asioista selvää ennenkuin päästelette noita aivopierujanne.

Ja on Hgin kaupungin tyhmyyttä,jos se "paimentaa" rottia Aleksis Kiven patsaan alla ja kippaa sorakuorman patsaan eteen turistien ihailtavaksi.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Kyllä varmaan itekin haastaisit riitaa jos jotkut apinaorkesterin edustajat eivät väistä kun yrität lakaista tai tyhjentää roskakoria, ja vielä tunkevat kameraa naaman eteen.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Onko nyt kyse siitä viikkoja rautatientorilla olleesta leiristä jolla mm. vastustetaan sitä, että jollain olisi leiri viikkoja rautatientorilla?

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

> "..yli 32 000 turvapaikanhakijan tultua Suomeen.."

Suomen asukaslukuun suhteutettuna USA:n olisi pitänyt ottaa vastaan pakolaisia 322 milj. * 32000 / 5,5,milj = 1,88 milj. USA on hyväksynyt lähinnä vain hyvin koulutettuja pakolaisia, mitä on vastaanottanut. Suomi ei ole harjoittanut siirtomaapolitiikkaa monen eurooppalaisen suurvallan tavoin eikä hamunnut öljyä alehintaan Lähi-isästä USA:n tavoin, mutta silti Suomen suhteellinen pakolaistaakka on aivan jotain muuta mitä näillä ongelman aiheuttajilla.

Tämän suuntaiset ajatukset tulivat ensimmäisenä mieleeni, kun Trump esitteli Nato-laskuaan Merkelille.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Miten NATO liittyy turvapaikanhakijoiden tasajakoon?

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ 3/HR:

"Trump ..members must pay fair share .."
Myönnän, että meni osittain aiheen ohi, kun otin tämän taakankannon tässä esimerkiksi, mutta turvallisuusympäristön osatekijöitä ovat niin pakolaiset, varustelu, talous jne.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Joka viides siirtolainen maailmassa asuu Yhdysvalloissa.
Heistä noin 10 % on pakolaisia.

https://photos.state.gov/libraries/finland/788/pdf...

Yhdysvalloilla ei ole maarajaa kuin Kanadan ja Meksikon kanssa, joten sinne ei suuntaudu spontaania pakolaisuutta tai (laitonta) siirtolaisuutta juurikaan muualta kuin Meksikosta. Mutta eiköhän sieltä vuosien kuluessa se miljoona ole hyvinkin tullut. Lisäksi myös muista Väli-Amerikan maista.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ 7/JK "..Mutta eiköhän sieltä vuosien kuluessa se miljoona ole hyvinkin tullut.."

Pääpiirteissään niin se on kuin kirjoitat varsinkin, kun talouspakolaisista puhutaan.

PS. Venezuelasta rynnii nyt väkeä Kolumbiaan.
http://internacional.elpais.com/internacional/2017...

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #8

Muistaakseni arvioivat laittomia rajanylittäjiä tulevan puolisen miljoonaa vuosittain ja saman verran jäänee viisumilla saapuneita maahan laittomasti.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Öljystä syntyvä rikkaus olisi jaettava koko ihmiskunnan kesken, Ihminen ei ole tehnyt mitään öljyn syntymisen eteen.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Neuvostoliiton kaaduttua jaettiin jokaiselle kansalaiselle yksi valtion osake. Jo seuraavana päivänä oli toisilla niitä useampia ja toisilla ei yhtään.

Käyttäjän JuhaTeurokoski kuva
Juha Teurokoski

Eli kuka öljyn siis hakisi maan alta? Kuka kuljettaisi ja jalostaisi? Kuka kantaisi riskin epäonnistumisista? Kuka ottaisi vastuun ympäristövahingoista?

Rikkauksia ollaan vaatimassa, mutta vastuuta, työtä tai riskiä ei olla valmiita ottamaan tai tekemään.

Mä ainakaan en ole tehnyt mitään polttamani öljyn saamiseksi tankattavaksi.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

"Öljystä syntyvä rikkaus olisi jaettava "
Juuri tätä USA haluaa Irakin jälkeen.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Usa otti vastaan valtavan määrän, kymmeniä miljoonia, pakolaisia 1800-luvun lopussa ja 1900-luvun alussa. He tulivat koko Euroopasta ja myöskin Suomesta. Mutta he olivat elintasopakolaisia, käyttääkseeni nuivien terminologiaa, ja lähtivät lähinnä nälänhätää ja köyhyyttä pakoon.

Käyttäjän jannepohjala kuva
Janne Pohjala

Ja kun ei ollut mitään sosiaaliturvaa eikä vastuuta, niin mikäs siinä.

Jos nämä meillekin tulleet ostaisivat tilansa, kuokkansa ja traktorinsa, kävisivät töihin ja niitä töitä olisi, olisi tilanne verrattavissa vaikkapa siihen kun suomalaisia muutti Minnesotaan tai Oregonin Astoriaan.

Tekivät metsätöitä, kaivoivat kaivoksissa ja kalastivat, eli huonopalkkaisia töitä kun ei ollut kielitaitoa. Eivät olleet kuluerä kenellekään vaan tuottivat.

Meidän maahantulomallillemme tämä on mahdottomuus, koska kollektiivinen kustannus on kotoutuksen alussa jopa 200 000€ / v per tulija.

Ja pahasti näyttää että olemme menossa Ruotsin suuntaan jossa 7,5 vuoden jälkeen puolet tulijoista on edelleen työttöminä, vaikka Ruotsissa on paljon parempi työllisyystilanne.

"Tutkimusten mukaan, joita on tehty muun muassa 1990-luvun maahanmuutosta, vie 7 vuotta ja 50 prosenttia tulijoista on mukana työmarkkinoilla. Se on karmean huono luku, Bildt kertoo."

Näin ollen ei juuri kannattaisi verrata kirsikkaa porkkanaan.

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/219925-tuomioja-...

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Pitäiskö ihan vinkata avtonblaadettiin tai ekspersseniin, että suomalaisessa vaikutusvaltaisessa mediassa bloggaa Tammerfossalainen yhteiskuntatieteiden tutkija joka on löytänyt Suomen ensimmäisen noutsin Stadin keskustasta?

Tämähän on kyllä uutinen jonka jokaisen ruotsalaisenkin kuuluisi lukea ja nähdä että pelkkä feministinen/populistinen maahanmuuttopolitiikka ei aiheuta viranomaisille turvattomia alueita...

Onko blogisti nähnyt Suomimaidanilla poltettuja poliisiautoja tai jos sä käyt lähikaupasta hakeen röökiä niin kaupataanko sulle 300metrin matkalla kolmesti huumeita? Onko sieltä Stadin keskustasta poistuneet ongelmien takia systembolagetit, ajetaanko siellä mopoilla ostarissa ilman kypärää yms.?

Terveisiä Tukholman Tenstasta

Ps. kyttien kopteri lenteli tässä justiinsa Tenstan yllä, ni tuli vaan mieleen että onkohan se 00100 alue muuttunut jo yhtä rauhattomaksi kuin tämä seutu missä vilisee rottia ja rodullistettuja ihmisiä?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Taidatte olla oikea miesasiamies?

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Mie oon miehekäs suomalainen mies enkä mikään knapsu miltä sie vaikutat...
Ottaako tohtori haasteen vastaan ja vertailee Stokiksen ja Stadin noutseja?

Ps. Kuinka älykäs olo on kun ensimmäisenä ihmisenä maailmasta löytäny noutsin Suomesta?

Pps. Ja mua ei sit tarvi teititellä että sano vaan Teppo tai Mesis.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #14

Teillä nimittäin ei vaikuta olevan minkäänläista huumorintajua tai vaikutat tosikolta ja vihaiselta uhriutujalta. Toki voin olla väärässä.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #20

Mulla on erittäin hyvä huumorintaju... tuu käymään Tenstan pubissa ni näät asian...
Ps. Oon saanu muutaman sompunkin repeämään parille somali vitsille...
Pps. Tarkennatko tuota uhriutumista kun jäi vähän epäselväksi? Toivon että et vertaa minua somppuihin joiden uhriutuminen kolahtaa kommareihin...

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

No nyt voi sitten röyhistää rintaa, kun meilläkin on ihan oikea No-Go Zone! Nyt mekin lukeudumme oikeaksi Länsi-Euroopan valtioksi. Aikaisemmin tilanne oli huolestuttavampi, kun Suomea olisi helposti voinut luulla entiseksi Itäblokin maaksi. Tästä kun päästään autokokkoihin saakka, asemamme on täysin turvattu.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Olin Söödermamilla tässä yks yö töissä niin joku rodullistettu poika tuikkas pari autoa caratsissa tuleen missä mie olin työkaverin kanssa duunissa, tää kaveri kyllä näki meidät, ilmeisesti rasisti sillä hän ei välittänyt meidän valkolaisten hengistä... Mun piti käydä tarkastaan että mun ikääntynyt työkaveri on päässy pois paikasta missä hän työskenteli, lähdin tarkistuksen jälkeen ite kohti ovea ja savu oli jo niin sankka että jos en ois tienny missä ovi on niin en ois enää hengissä...
Yks pölhöpopulisti kertoo samaanaikaan kuinka turvallista täällä Ruottissa on, vaikka mie joudun kantaa puukkoa töissä oman turvallisuuteni takia sillä öisin näissä keskustan carageissa on narkoottisien vaikutuksen alaisia rodullistettuja ihmisiä... Joskus ne lähtee käskemällä pois ja yleensä pitää tilata vartiointiliike. En oo antanu pelolle valtaa vaan otan puukon siksi matkaan ja oon oman henkeni takia valmis istumaan... niinku varmaan jokainen muukin...
Viime kesänä mun takapihalle ammuttiin joku rodullistettu poika ja vasta ku menin Tenstan pubiin ni olihan se taas karsea kattoa ku jotaki junnua oli ammuttu... Oottelivat siinä ambulanssia, toivottavasti se rodullistettu poika selvis...

Te ette siellä Suomessa oikein käsitä mikä on rasismia ja mikä ei... Mun yks parhaimpia ystäviä on työtön somali ja mie äänestän SD:tä ja persuja, politiikka ja ystävyys on kaksi eri asiaa... ja rasismi ei ole sitä mitä suvakit väittää, jokaisella kansalla on oikeus säilyttää oma identiteettinsä olivatpa monikulttuurisuus ihmiset mitä mieltä tahansa...

Ja lopuksi Niemiselle vielä haaste: Mie piirrän sulle kartan Rinkebyn ja Tenstan alueelle ja jos sie kävelet sen viikonloppu yönä gbs seurannassa ja löydät vielä tiesi ehjänä Tenstan pubiin niin mie tarjoan sulle kalian.

Ottaako yhteiskuntatieteiden tohtori haasteen vastaan?

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

> He kuulemma huutelevat törkeyksiä suomalaisille työtä tekeville ihmisille....

ooo

No nyt aukesi tilaisuus.

Puhtaanapitolaitoksen harjamiehet voivat mennä Pasilan tv- studioille siivoamaan.....sieltä huudellaan törkeyksiä ilta illan jälkeen ; murhia, tappoja, riitelyä, sotia, valehtelua, irstailua, politiikan kähmintää....

Meidän olohuoneisiimme, koteihimme Kuinka ne pääsevät rajojen yli?
lll

Hannu Rautomäki

"..joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen."

Mitä hyötyä on tarkoituksellisesta poskisolismista ja provoilusta?

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Kyllä täällä on nostoissa ennenkin ollut sijaa hyville provoille kuten tämä (aiemmista mieleen tulevat ainakin jotkut Enbusken ja Tervon kirjoitukset).

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Ilkka Huotari

Kyllä provot aina kelpaavat. Näissä on vain se vaara, että joku ottaa nämä todesta.

Tykkäyksien määrästä päätellen jotkut ovat saaneet tästä vahvistusta omalle uskolleen.

Hannu Rautomäki

No myönnetään, että kyllä maailmaan sanataiteilua ja pölinää mahtuu, mutta se on toinen juttu onko sillä mitään merkitystä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Ajattelevalle lukijalle viesti, muille viihde.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Jiri, Stara on kuitenkin käynyt siivoamassa Aleksis Kiven patsaan edustan. Mutta niin, ettei kuvia sekasotkusta olisi keretty ottaa. Mutta on keretty, näkyy koko "kaatopaikka". Itseään koira vahingoittaa, jos jalkaansa puree.

Videokin Staran työntekijän vierailusta löytyy. Ja jos siinä on uhkailua, se tapahtuu Staran taholta.

Yritä tarkistaa faktoja, ennenkuin runoilet.

Käyttäjän SiniLappalainen kuva
Sini Lappalainen

Starako mv-mediassa maalataan syylliseksi, ei Helsingin kaupunki? Stara ei tietääkseni ole tehnyt mitään ulostuloja mediaan. Mutta erikoinen signaali jos firmat joutuvat pelkäämään että mv-mediassa heitä aletaan vainota.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Sini, älä vääristele!
Stara on firma, jolta Hki on ostanut siivouspalvelut. Ja Staran työntekijöistähän tässä on kyse. Hgin Puhtaanapitolaitos on käyttäytynyt koko ajan asiallisesti.

Pitääkö sinun vääntää asiat jatkuvasti vääriksi?

Ja Staran työntekijöiden vierailu näkyy tässä. Onko asiallista ja keskustelevaa? Hki on tehnyt päätöksensä näideen palautteen pohjalta, vaikka onkin nyt tullut järkiinsä ja käynyt siivoamassa alueen.

https://www.youtube.com/watch?v=GKxl_z7fEBM

Ja toinen käynti:

https://www.youtube.com/watch?v=tOw145tI6h8

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #30

Ilmeisesti tolla porukalla ei ole muuta tekemistä päivisin kuin vetää kaljaa ja vittuilla puistotyöntekijöille. Oikein isämmaan sankareita.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen Vastaus kommenttiin #32

Janne, mitäs he vittuilivat?

Ajatella voi myös puolueettomasti! :D

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #33

Katsoin videon. Mitä muuta tuo, ja videon paneminen juutuubiin, on?
Millä ihmeen oikeudella he kysyvät papereita puistotyöntekijältä joka tulee sanomaan, että kamat pois nurmikolta?

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen Vastaus kommenttiin #32

En usko heidän vetävän kaljaa ollenkaan.

Mitäs torin toisen pään mielenosoittajat kielteisen päätöksen saaneet tekevät kuin loikoilevat suomalaisen yhteiskunnan varoilla?

Ja jos puutarhatyöntekijä tulee repimään luvallisen mielenosoittajan banderolleja, eikö heillä ole oikeus tietää nimi? Ja miksi hän ei antanut puhelinta tai numeroa kysyttäessä, vaikka lupasi.

Yrittäkää tulla järkiinne!

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Reino, oon seurannut niin sanottua Suomi Maidania eli näiden pitkäaikaistyöttömien leireilyä Helsingin keskustassa helmikuun puolivälistä lähes päivittäin. Nämä kylähullut kun skriimaavat edesottamuksiaan youtubeen, ja se ainakin jossain vaiheessa oli hauskinta, mitä interwebistä löysin.

http://jirinieminen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/23322...

Mutta olen huomannut myös sen, että "suoria skriimejä" leikellään jälkikäteen tai poistetaan jopa kokonaan, jos siellä on jotain epäedullista materiaalia veronmaksjien rahoilla elävien läpsyttelijöiden eli tämän Marco de Wittin porukan näkökulmasta.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Jiri, koska se on heidän ainoa puolustautumiskeinonsa yksipuolista mediaa vastaan.
Esim "kaasutus" ja tämä "siivous".

Kun katson tuota Sinun koulutustasi, olettaisin Sinun pystyvän halutessasi myös järkevään ploggaukseen.

Jore Puusa Vastaus kommenttiin #45

yksipuolista mediaa vastaan.
--------------------------
Suomessa on 4200 median osasta, lehti ja radio- ym kanavia.
Onko se 4200 tosiaan yksipuolinen?
Onko esim "Koiramme-Våra hundar" - lehti yksipuolinen?
Onneksi sinulla Reino on MV valemedia - josta saat oikeaa tietoa.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen Vastaus kommenttiin #46

Jore, tiedät, että tarkoitin valtakunnan pääuutisvälineitä, kuten Yleä, Maikkaria, HS, IS ja Iltalehti.

Ja kiistattomasti ne antavat yksipuolista tietoa maahanmuuttokysymyksiin liittyvissä asioissa.

Jore Puusa Vastaus kommenttiin #59

En tiedä mitä tarkoitit ja vaikka tarkoitit mitäö se ei muuta lukua 4200.. Ihmiset käyttävät sanaa media ymmärtämättä yhtään mitään - mitä se tarkoittaa.
valtakunnan pääuutisvälineitä ovat maakuntien ykköslehdet - joita yhteensä ( kaikki) lukee suurempi joukko kuin iltapäivälehtiä, onneksi.
Hesaria luetaan yllättävän vähän muualla kuin helsingissä.
Suurin osa medioista kirjoittaa tai tekee jutun - kun jokin asia ylittää uutiskynnyksen. Vaikka MV:n laahus miten toivoisi niin keksityistä raiskausjutuista - ei saa ammattitoimittajia kirjoittamaan. Toki toivoisit niin - mutta se ei onnistu.
Siksi aina kysynkin seuraavan.
Miksi lukea esim HS:ia jos saa omasta mielestään luotettavan tiedon -kuten sinä MitäVittua mediasta?
Miksi harmistua reaalimaailman asioista, kun voi täysin siemauksin velloa valhemeressä?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #45

Onko myös Pariisin tai vaikka Sao Paolon ongelmalähiöissä laittoman kaasuaseen käyttäminen ainoa puolustuskeino yksipuolusta mediaa vastaan kun joku epäilee joskus jonkun ehkä potentiaalisesti käydä toverin "päälle" mahdolisesti?

Entä onko se oikein; onko yhteiskunta velvollinen katsomaan moista anarkismia tai sikaulua vierestä puuttumasta siihen?

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen Vastaus kommenttiin #52

Anteeksi Jiri mutta onko sinulla kaikki kotona kun puolustat turvapaikan hakijoita ja pyrit morkkaamaan SE - porukkaa?

Mitä Pariisi ja Sao Paolo tähän kuuluvat?
Kaasuase oli ja on luvallinen ja sitä käytettiin hyökkäävää, veitsellä varustautunutta mamua vastaan.

Ja videon turvin hän on nyt "epäiltynä" pahoinpitelyn yrityksestä.

Samoin myös "Kongo-poliisi" on epäiltynä laittomasta uhkauksesta samaista sumuttajaa kohtaan.

Ja yhteiskunta itse on järjestänyt koko tilanteen, joten sen pitää alkaa puolueettomaksi. Tai panna laki täytäntöön.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Videokin Staran työntekijän vierailusta löytyy. Ja jos siinä on uhkailua, se tapahtuu Staran taholta"

Näkyykö siinä koko vierailu vai onko pätkä laitettu alkamaan vasta siitä kun työntekijän pinna on jo kiristetty laukeamispisteeseen?

Aino Kivelä

Pysyvä mielenosoitusleireily 100-vuotisjuhliaan viettävän Suomen päärautatieaseman liepeillä - asian kuin asian puolesta - on vähintäänkin kyseenalaista.

Käyttäjän tapiomakelainen kuva
Tapio Mäkeläinen

Minun on vaikea ymmärtää miten USA ja öljynporaus saatiin sotkettua tähänkin asiaan.

Tuo asemaaukion jupakka osoittaa meidän viranomaisten antautumista tämän asian suhteen. Pari kaveria tulee junalla töihin ja saanovat että päivä pilalla heti kun astuu asemalta ulos.
Tänään tosin sanottiin, että jotain tapahtuisi. Kunnes toisin todistetaan olkoon statuksella savolainen rojekti: aloitusta vaille valamis.

Minun kantani on, että luvan saaneet hoidetaan ja asiallisesti. Muut himaan asap.

Jore Puusa

Muut himaan asap.
----------
Tapettavaksi.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Tämä nauratti:

"Maahanmuuttovastainen Suomi ensin -leiri saamassa lähtöpassit nykyiseltä paikaltaan Helsingin Rautatientorilta – tilalle monikulttuurinen Maailma kylässä -festivaali"

http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005202837.html

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Hyvä kun naurattaa.

Nyt vaan on niin, että ilmeisesti molemmat - tai ei kumpikaan - leiri joutuvat siirtymään tapahtuman ajaksi muualle.

Ja myös SE - osallistuu "Maailma kylässä" tapahtumaan. On osaallistunut jo aiemminkin.

HS puhuu taas enemmän kuin tietää.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Mistäs tuo 'parempi tieto' sitten on peräisin?

Jore Puusa

Jos nyt jäi epäselväksi "Janitskin presidentiksi" teltan touhuajan DeWitin ( konkurssin tehnyt hautausurakoitsija) toimintamallin, niin voi vilkaista linkin takaa kuvarepparini - jossa keskivaiheilla video siitä miten he aivan tosissaan koettavat ajaa alueelta hankalat ihmiset pois. Ja tuo on vielä lievää, klllegoitani on tönitty sieltä kauemmas ja uhkailtu.
http://jpuusa.blogspot.fi/2017/03/tulossa-123-teas...

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Jore, taas sitä samaa jargoniaa.

"Aleksis Kivi katsoo voipuneena ja murheellisena, miten rikostuomioita saanut, rajua ulosottoa pakoilevaa ja eurooppalaista pidätysmääräystä välttelevää Janitskinia ehdotetaan presidentiksi. Tehtävässä pitää olla nuhteeton Suomen kansalainen. Janitskinia ei paikalla näkynyt, joten tyhjä tuoli on hyvä allegoria. "Totuus velvoittaa" slogan tuntuu MV:tä lukeneena hieman yliarvioinnilta."

En itsekkään pidä Iljan presidenttiehdokkuutta järkevänä ajatuksena.
Mutta tuo sinun tekstisi on taas sitä tarkistamatonta faktaa. Mistä rikoksista hänet on tuomittu?

Jore Puusa

Janitskinilla on ainakin neljä pahoinpitelytuomiota, huumausaineenhallussapitotuomio, aseenhallussapitorikos..ja jättimäiset ulosotot - jotka toki eivät ole rikos. Se - että nuo on poistettu rikorekisteristä vanhentuneina, ei muuta sitä, että hän on rikollinen. Ihan yhtä rikollinen, kuin Laitilan persun kymmenet tuomiot.
Jargoniaa --tarkoitat kai jargonia.
Jargon on jonkin ryhmän tai yhteisön ammatti- tai erikoiskieli.
Mitä erikoiskieltä tai ammattikieltä kommentissani oli?
-
Kun kirjoitan - tarkistan, journalistina (tosin eläkkeellä) minulla ei ole rasistien ylellisyyttä valehdella joka toinen sana.
Janitskin välttelee pidätysmääräystä...missä valhe?
Janitskinia ei paikalla näkynyt (vaikka lupasi tulla)...missä valhe?

Tarja Paju

Blogisi perustuu "kuulemma sitä ja tätä" ja sinulla on otsaa haukkua Marco de Witiä ja Suomi maidania, vaikka et tiedä mikä on totuus. Alennut samaan laumatoimittajiin, joiden prioriteetti uno, on haukkua Suomi maidan aktiiveja,et uskalla selvittää asiaa, vaikka torin toisella puolella pitää leiriä kielteisen päätöksen saaneita maahanmuutajia/"pakolaisia" niitä samoja, joista uutisoidaan maan alle paenneista tuhansista pakolaisista, joista osa jo tienaa elantonsa prostituutiolla ja varmasti rikollisuudella, huumekaupalla etc. Miksi et kirjoita factaa, tosin profiilin taakse on helppo piiloutua.

Kirjoittaja on 37-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Factan (sic) kirjoittaminen profiilin takaa. <3

Jore Puusa

otsaa haukkua Marco de Witiä ja Suomi maidania, vaikka et tiedä mikä on totuus.
------------
Mikä se totuus sitten on?
MarcoDeWit puolihollantilainen on konkurssin tehnyt hautausurakoitsija ja nykyinen sosiaalitapaus - joka riitautui Auran poliisin kanssa - kun ei hoitanut tehtäviään. yritti ajaa mm minut pois "maidaniltaan" kun kuvasin heidän toimiaan. Sama mies - joka rääkyi kovaäänisiin MV LEHTI Tapanilassa niin että lapset heräsivät päikkäreiltään ja peloissaan alkoivat itkeä lopulta Tapanilan fiksut ihmiset ajoivat häirikön pois kiljumasta.
Mies elää minun ja sinun verovaroilla ja ahdistelee ja solvaa ihmisiä

Pentti Kupari

Jirille kysymys miten hyvin kirjoittamasi juttu vastaa todellisuutta? Uskotko sinä kritiikittä totuutena kaiken sen mitä hesari julkaisee? Onko sinulla tavoitteena havainnoida maailmaa objektiivisesti sellaisenaan kuin se on, vai nähdä se jotenkin ideologisesti värittyneenä ja välittää sitä kuvaa eteenpäin.

Tuossa jutussa objektiivinen näkökulma olisi helposti saatavissa tilanteesta otetuista videonauhoista.

Mielestäni juttusi sisältö oli asenteellisesti hyvin värittynyt. Teitkö sen ihan tahallaan niin kuin hesari ja monet muut isot mediat värittävät juttujaan ja monesti jättävät niistä hyvin oleellisia seikkoja pois jolloin ihmisille jotka niihin vielä uskovat jää todellisuudesta poikkeava käsitys asioista?

Jore Puusa

todellisuudesta poikkeava käsitys asioista?
---------
Onneksi MV lehdestä olet Pentti saanut todellisen käsityksen asioista :-)

Pentti Kupari

Mistä ihmeestä teet tuollaisia oletuksia? Johtopäätökseni olen tehnyt youtube- videoista.

Heikki Sillantaka

Surullista, että aukion toisella puolella paperittomat saavat leireillä, mutta tämä porukka ei

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Ne siellä toisella puolella osaavat käyttäytyä, toisin kuin nämä poliisille, papeille ja isänmaata työllään ylläpitäville haistatteleva ryhmärämä.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Joo-o. Videot on katsottu ja sympatiani ovat täydellisesti työntekijöiden puolella. Vielä vahvemmin kuin hesarin uutisen luettuani. Työntekijät käyttäytyivät kohteliaasti ja asiallisesti huolimatta kuvaajan ja muidenkin joutilaiden provosoinnista ja häirinnästä.

Tässä nähdään taas liian vapaan kasvatuksen tulos. Ei minkäänlaisia tapoja ja työnteon kunnioitusta.

Pasi Annala

Jassoo Puusa on taas heränny jostakin kivenkolosta kiukuttelemaan ja kurtomaan "totuuksia" kuten ennenvanhaankin on tehnyt :D.
Noita Jirin juttujahan ei kannata ottaa todesta, vitseinä itekin pitää.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Ilokseni huomaan että puheenvuoro on saanut useita uusia aktiivisia kirjoittajia kun aihe on tämä. Lieneekö virtuaalimaidanilla kaikunut "spam and destroy" -taisteluhuuto?

Jore Puusa

Nyt en ymmärrä. Mikä saa sinut käymään kimppuuni?
Käsittääkseni minulla on aivan yhtä suuri oikeus kirjoittaa kuin sinullakin. En silti ala solvata sinua kivenkolosta heräämisellä ym. jos tekstini ei miellytä vastaa toki asiaan - mutta anna minun henkilöni olla rauhassa.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Moukkamainen avaus. Eikä siitä sen enempää.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Olen katsonut ennenkin näitä Marco de Wittin videoita. Kyseessä on näemmä pieni mies, joka on kerran eläessään saanut paikan paistatella nk. auringossa, eli Internetissä.

Tuollaisia miehiä on maailma täynnä. Minun myötähäpeäni kohdostuu de Wittin tyttöystävään/vaimoon. Miten ihmeessä nainen voi lähteä myötäilemään noin surkeaa ja pätemisentarpeessa olevaa miestä?

Kyllä meistä naisista on parempaankin.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Kuuntelin uudelleen tuon Maidanin sankari-biisin. Ajatelkaas, miten surullista olisi, jos jokin aktivistiporukka perustaisi kuoron laulamaan tuota biisiä.

Eihän kukaan voi jatkuvasti laulaa, mutta joku porukka aloittaisi laulun, ja väki vaihtuisi kuorossa jatkuvasti. Vanhat menisivät välillä nukkumaan tai toimittamaan asioitaan, ja aina tulisi uusia laulajia tilalle.

Olisihan se kamalaa, jos yötä päivää jokin porukka laulaisi tuota biisiä Marco de Wittin teltan vieressä.

Huomatkaa etten yllytä ketään. Totean vain, miten ikävää tuollainen kuorolaulu olisi!

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Pidin heti satiirista. Se, että niin moni ei edes tunnista tekstiä satiiriksi tekee siitä vieläpä hauskan. Täysi syvyys selvisi minullekin vasta katsottuani muutaman videon, joita nämä sankarit tehtailevat liukuhihnalta. Videoiden dramaattisen otsikoinnin ja mitättömän sisällön ristiriita on selvästikin innoittanut kirjoituksen. Hyvä suoritus blogistilta!

Käyttäjän jannepohjala kuva
Janne Pohjala

Mielestäni Jiri voisi kirjoittaa seuraavan blogikirjoituksen sieltä Tenstan pubista, kun iltakävely on hoidettu.

Kun jopa Bildiä ja Lofeniä myöten Ruotsissa myönnetään ongelman olemassaolo, niin on kovin erikoista että maassamme asiasta tekee pilaa ne joiden koulutuksensa puolesta tuli olla vakavasti otettavia akateemisia.

Ainakin tähän asti olen ollut käsityksessä että Teatterikorkeakoulusta ei valmistu yhteiskuntatieteiden tohtoreita?

Ruotsin pääministeri Stefan Löfen:

‘WE HAVE TO CHANGE’ Sweden will STOP migrants flooding into the country, PM reveals after failed asylum seeker’s Stockholm truck attack killed four

SWEDEN will “never go back to the days of mass immigration”

https://www.thesun.co.uk/news/3298258/sweden-immig...

Ruotsissa ongelman vähättely ja maton alle lakaiseminen ovat ohi. Minusta meidän ei tule myöskään enää naureskella, vitsailla tai ohittaa asiaa tai siitä varoittavia.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Vai on Ruotsissakin jo huolestuttu tuosta porukasta, joka häpäisee Suomen lippua käyttämällä sitä telttakankaana.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Ehkä ruotsalaisilla on jotain kokemusta steissillä hengaavista kaljaa kittaavista ja räyhäävistä suomalaisista joutomiehistä?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset