Jiri Nieminen ...ja Tampere ei ole mikään Suomen Turku

Ensin turkulainen terroristi, sitten SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne...

Viime perjantain turkulaisen terrori-iskun analyyseissä on kiitettävästi kiinnitetty huomiota siihen, että terroristi valikoi uhreikseen ennen kaikkea naisia.

Syyksi tähän on muun muassa väitetty sitä, että naiset olisivat helpompia uhreja turkulaiselle terroristille, koska ovat fyysisesti heikompia.

Kyse on kuitenkin syvällisemmästä ilmiöstä.

Viime vuosien terrori-iskuja kouluampumisista lähtien lähes poikkeuksetta yhdistää se, että tekijä on mies ja uhrien enemmistö naisia: ne ilmentävät naisvihaa ja moraalista paniikkia maailmassa, jossa miehet eivät enää kykene kontrolloimaan naisia samalla tavoin aikaisemmin tai miehet ovat menettämässä etuoikeutettua asemaansa sukupuolen perusteella.

Silti terroritekojen syyllisiksi leimataan uhrit eli naiset.

Nytkin interwebin ihmeellisestä maailmasta löytyy kirjoituksia, joissa iloitaan siitä, että yksi turkulaisen terrorin uhreista oli italilaisnainen ja yliopistotutkija, joka kannattaa ihmisten vapaalta liikkuvuutta.

Klassikko on myös Aamulehden kulttuuritoimittaja Markus Määttäsen kolumni Anders Behring Breivkin terroriteon jälkeen: hän ei olisi tehnyt sitä, jos joku tyttö olisi jörninyt tämän väkivaltaisen ihmisvihaajan, massamurhaajan ja terroristin kanssa.

Terrorismin sukupuolittuneisuus ei ole irrallinen muista yhteiskunnallisista valtasuhteista.

Suomen nykyisen hallituksen tavoitteet ovat samat kuin turkulaisella terroristilla, keinot ovat ainoastaan sisäsiistimmät: naiset on saatava takaisin miesten holhousenalaisiksi.

Mistä muusta kilpailukykysopimuksessa oli kyse kuin siitä, että ennen kaikkea naisvaltaisilta alojen palkkoja ja työnantajakustannuksia halutaan leikata?

Niin ikään hallituksen tekemät leikkaukset vaikkapa sosiaali- ja terveyssekotorille tai opetusalaan koskettavat eniten naisvaltaisia aloja; miesvaltaisten alojen turhia yritystukia ei leikata vaalilupauksista huolimatta.

Huoli valtionvelasta poliittikkojen puheessa realisoituu vain sillon kun se koskee naisten elämää.

Kuvaavaa on myös se, että keskustalaisen pääministeri Juha Sipilän hallituksessa on naisia vähemmän kuin edellisissä hallituksissa vuosikymmeniin – ja keskustan kansanedustajista naisia on vain kolmannes. Se oli äänestäjien tahto?

Siksi onkin vielä oudompaa, että tänään 23. elokuuta vuonna 2017 sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Antti Rinne päätti alkaa kontrolloimaan naisten elämää, alistaa naiset miehisen vallan alle kuin turkulainen terroristi pimeimmissä fantasioissaan.

Rinne piti puheen Kouvolassa, jossa hän vaati suomalaisia naisia synnytystalkoisiin.

Vaikka jo aikoinaan Michel Foucault esitti, että ei suinkaan kansallissosialismi vaan ruotsalainen sosiaalidemokratia oli ja on biopolitiikan ja eugeniikan korkein muoto, Rinteen ehdotus on niin tyhmä, että aluksi luulin sen tulleen Jari ”pihvi” Lindströmin suusta.

Vai onko Kouvolan alueen vesijohtovedessä jotain vikaa?

Viimeisten gallupien mukaan SDP on jo menettämässä nuorten ja vähän vanhempienkin naisten kannatusta vihreille, enää Rinne ei kykene näitä kannattajasegmenttejä saamaan takaisin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (29 kommenttia)

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Voi hyvääpäivää... tämähän se vielä puuttuikin.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Nyt se on varmistettu, Rinne on täysi idiootti. Harva oppositiojohtaja ottaa pääministerin kyseenalaisen retoriikan käyttöön ja soveltaa sitä vielä mauttomampaan tarkoitukseen. Sipilän talkoothan on varmaan jo kaikille pelkkä vitsi. Heikompiosaisilta otetaan pakolla, rikkaat eivät antaneet vaikka pyydettiin kauniisti :D

Sääli, että demareiden yli sadan vuoden taival ja saavutukset menee samalla viemäristä alas.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Sillä ei ole kuule mitään tekemistä Turun teossa, että miehet ovat "menettämässä" jotain...

Mutta Rinne on aika hienosti oivaltanut että jotain tartteis tehdä, jotta Suomalaiset alkaisivat taas lisäntymään.. Tosin en usko että pelkkä raha tai vastaava auttaa.. Kyllä nykyaikana enemmän se MINÄ ITSE asenne voittaa..

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Islamisteja ja hommafoorumilaisia yhdistää se, että he pelkäävät menettää maailmansa, jossa nainen on miehen alamainen ja nuori alisteinen vanhalle.

Heille länsimainen elämäntapa on ilmentymä moraalisesta rappiosta, missä ei kunnioiteta enää Jumalaa ja luonnollista järjestystä, mikä tarkoittaa sitä, että nainen voi päättää omasta elämästään.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Just joo.. Itse kyllä pelkään rappioo jossa ei kunnioiteta yhtään ketään. Kuten kouluista jo sen näkee kuinka opettajia ei enää kunnioiteta jne.. Mutta että naiset eivät saisi päättää omasta elämästään, HUHHUH!!

Mistä sinä tuollaisen teorian olet saanut päähäsi?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #6

Itsehän juuri todistat sanomaasi kokoajan:

järjestys = mies
kaaos = nainen

Tai siis mene lukemaan hommafoorumille RHC-ketjua, niin huomaat kuinka hommafoorumilaiset haluaisivat päättää naisten elämästä (kenen kanssa hengaavat ja mitä tekevät) näiden puolesta kuin saudiarabialaiset imaamit.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen Vastaus kommenttiin #8

Empä mä noista tiedä mitä uskon hulluja hommafoorumilla on..
Mutta itse en lyö yhteen ajatusta
Järjestys= mies
Kaaos=Nainen

Sattuu vaan nyt olemaan kaaos aikaa kouluissamme, se ei johdu siitä että naiset saisivat päättää itse asioista..
(Esimerkkinä)

Mutta itse pidän tärkeimpänä ihmisellä perhettä ja sukua, joten toivon että hallituskin ajaisi niitä.. Eikä ottaisi bisnestä pääasiakseen tai sitä että naiset pitäisi saada yirtysten johtoon, vaikka ei minulla sinänsä sitä vastaan mitään ole jos yrityksen johtajan on nainen..

Esim. Ihan naurettavaa on se että lapsivapaat olisi pakollista miehen ja naisen osalta. Vapaaehtoisuus on ihan paras! Xkk vapaata kumpi haluaa/pystyy jämään thats it.. Ei mitään 3x3x3 tai 6x6x6 tai mitä niitä onkaan ehdotettu..

Vaikea kirjoittaa aiheesta, ettei tule väärinkäsityksiä.

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas

Ehkä hommalaiset nielevät länsimaisen luonto/kulttuuri-dikotomian yhtä herkästi kuin monet innokkaat kaupunkivihreät. Se miten ihmisen kulttuuri erotetaan jyrkästi luonnosta taas eroaa toki paljonkin. Hommalaisten huomio kiinnittyy yksilöiden kontrolliin, kuten tässä esitettyyn fantasiaan naisten hallinnoimisesta. Moni isänmaallinen arvostaa niin sanottua kuria ja järjestystä, eli keskittyy siihen miten ihmisten yhteiskunta järjestetään täysin ennustettavaksi kokonaisuudeksi. Taiteelle ja kulttuurillekin jää tuossa ajattelussa aika vähän tilaa, sillä niitä ei ole ilman kaaosta. Hyvillä ihmisillä, eli hyvää tarkoittavilla kaupunkivihreillä tämä sama halu äärimmäiseen kontrolliin keskittyy taas luontoon ja eläimiin jotka heidän fantasiassaan eristetään täysin ihmisistä jottei niille koituisi pahaa. Luonto on siis ihmisistä erillinen reservaatti jossain tuolla ja ihminen itse voi ikään kuin täysin irtautua siitä. Eläimiltä ei tietenkään kysytä haluavatko he irtisanoa domestikaatiosopimukset jotka ovat syntyneet jo tuhansia vuosia sitten. Tärkeintä on vain toteuttaa oma "moderni" fantasia ihmisestä luonnosta täysin irrottautuneena entiteettinä. Joskus Hommallakin tulee vastaan tällä tavoin ajattelevia syväekologiasta ja fasismista innoitusta saaneita ajattelijoita, mutta suurinta osaa ei luontoasiat taida kiinnostaa. Yhtä kaikki, oma karkea arvioni on, että sekä Homman väki että fanaattisimmat "modernit" kaupunkivihreät kannattavat jyrkkää segregaatiota – kummallakin se vain kohdistuu eri osa-alueille. Lisäksi kumpikaan ei suostu ajattelemaan asiaa kuten vaikka Bruno Latour, eli pohtimaan että entä jos emme koskaan olekaan olleet moderneja? Entä jos alkuperäiskansat joilla ei ole länsimaiden tapaan jyrkkää jakoa luontoon ja kulttuuriin ovatkin enemmän oikeassa?

Käyttäjän JuhaVenlinen kuva
Juha Venäläinen

Rinteen sanavalinnat eivät vaikuta niin omituisilta tai tyhmiltä, jos asiaa tarkastellaan siitä näkökulmasta, että viime viikonlopun tapahtumien jälkeen demarit ovat menettämässä ääniä persuille. On siis varsin rationaalista toimintaa alkaa nuolemaan sovinisteja.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Kun katsoo tuota yllä olevan Petrin kommenttia, niin huomiossa on pointti!

Kuitenkin jo hallituksen runttaama kiky-sopimus palautti työväenluokkaisia miehiä takaisin demareihin, ja nyt Rinteen kommentilla, sikäli kun sillä vielä saa jonkun houkuteltua persuista demariksi, niin samalla karkoittaa kyllä nuoria naisia vihreisiin tai vasemmistoliittoon.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Minä taas ihmettelen kepu,kok mainostamaa :"Perheet saa päättää"?

Saako työtön päättää itse Kelasta saaduista tuista? Ei.
-Niistä on aina päättänyt hallitukset.Kelan tukien ehdoista millä niitä saa. Koska ne maksetaan verovaroista.
Perheen valinnanvapaus on= Jääkö kotiin ja riittääkö perheen tulot siihen.Muun päättää edm.ehdot millä etudet saa.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Keskusta ja perussuomalaiset ja KD tuota "perheet saavat itse päättää" -mantraa hokevat ja itsekin olen ihmetellyt miksei kukaan puhkaise kuplaa.

Aivan kuin nykytilanteessa saisi vapaasti päättää. Jos haluaa olla vapaa, niin on nostamatta mitään yhteiskunnan tukia.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Rinteen idioottimainen kehotus tuskin saa demarikannattajakuntaa panotalkoisiin, kun jäsenistö on enimmäkseen eläkeikäistä. Tai sitten kyse vain oli keski-ikäisen ja vanhenevan miehen haaveesta toteuttaa jotain sellaista, mitä joskus teki nuorena. Yleensähän synnytystalkoisiin osallistuminen vaatii panemista.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Ja Suomalaiset ovat todella surkeaa kansaa siinä asiassa!

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Koomuksen sivu:
Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen syntyvyyden laskusta: ”Hallitus ei voi enää viivyttää perhevapaauudistusta”
6.7.2017

Loppuuko Vartiaisen poraamat työntekijät ? Eikös se Katainenkin EK kanssa kaipaillut 1,8 milj.työvoimapulan poistajaa? Proffat itkee eläkkeistä kun ei löydy enää maksajia niihin (eikä varmasti ilman hallituksen pyyntöä)

Maahanmuuttajat tärkeitä Matkailualoille ja maatilayrityksille.
lukee ministeriön sivuilla-17.

Joten aika kaksinaamaista vetää demarit omiin hössötyksiinsä.
Kepu-03,Kepu-07,Kok-11,Kepu -15. (sdp viimeeksi -99-03)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Nyt vähän rennommin. Rinteen Antista saa varmaan helposti persuvastaisen ihmisen esille, mutta tuskinpa naisvastaista.

https://demokraatti.fi/rinne-synnytystalkoista-aja...

Tarkistin lasunnunon Demarista, eikä siinä selvästikään osoitettu sanoja vain naisille. Blogisti voi miehenä aivan hyvin pyrkiä osallistumaan Rinteen synnytystalkoisiin. Sanotaanhan, että kun koville ottaa, niin koiraskin poikii ja sehän on jo totta tämänpäivän lääketieteessäkin.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Nieminen taisi osua hieman harhaan Rinteeseen kohdistamassaan kritiikissä. Rinnehän kertoo Niemisen linkittämän jutun mukaan, että hän oli yrittänyt ottaa esille asiaa jo aiemmin mutta pyöreämmin sanakääntein ilman, että se olisi herättänyt keskustelua. Nyt hän ajatteli käyttää vanhakantaisempaa sanaa ja johan leimahti. Hänen ydinviestinsä taisi kuitenkin olla: ”On sanomattakin selvää, että puolueet eivät päätä, mitä makuuhuoneessa tapahtuu tässäkään asiassa, mutta voimme poistaa ihmisten huolia perheen perustamiseen liittyen.” Mutta herännyt keskustelu ei tietenkään kohdistu pääasiaan vaan yhteen sanavalintaan.

Toisaalta Rinteen [ääliö-)oikeanlaidan puoluetoveri Jaakonsaari ehti jo Niemistäkin kauemmaksi ihan asiattomuuksiin kavamalla natsikorttia puheenjohtajalleen.

Jos Halla-ahon typerät sanavalinnat paljastavat perimmäisiä ajatuksia niin tässä tapauksessa Rinteen provosointiyritys näytetään vietävän tarkoituksella harhapoluille.

Muilta osin olen pitkälti Niemisen plokkauksen kanssa samaa mieltä.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Kyse ei ole pelkästään sanavalinnasta vaan ihan itse asiasta tai substanssista. Nuoret naiset eivät enää suostu siihen, että heidän seksuaalisuutensa ja lisääntymiskykynsä sosialisoidaan valtion, uskonnollisten johtajien tai miesten haltuun noin yleensä. Liberalismi ja feminismi on edennyt sen verran pitkälle, että kurinpidollisin tai normalisoivin vallankäytön muodoin kansanjoukkojen hallitseminen on tullut mahdottomaksi tai sitä politikko yrittäessään tuhoaa itsensä.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Kaikenikäiset naiset ovat ihan oikeassa halutessaan pitää seksuaalisuutensa jalisääntymisensä omana asianaan. Toki myös miehillä pitäisi olla samat itsemääräämisoikeudet ja halujen ja mieltymysten tulisi kohtautua tasapuolisen yhteisymmärryksen vallitessa. Rinteen puheenvuorossa tuskin oli edes siitä kysymys. Minä en ainaakn linkitetystä uutisesta sitä tarkoitusta löytänyt.

En myöskään usko, että juuri tuossa Rinteen lausumassa oli kurinpidon ja normalisoivan kansanjoukkojen hallinnan pyrkimystä. Siis yhtään sen enempää kuin kenellä tahansa valtaa haluavalla poliitikolla sukupuolesta riippumatta kun he omalle vallalleen kannatusta yrittävät hankkia.

Totta silti on, että tarkoitushakuisilla tulkinnoilla voidaan tuhota poliittisia uria silloin kun valtavirran tiedonlevitteet saadaan mukaan kampanjaan.

Käyttäjän jarilindstrom kuva
Jari Lindström

"Vaikka jo aikoinaan Michel Foucault esitti, että ei suinkaan kansallissosialismi vaan ruotsalainen sosiaalidemokratia oli ja on biopolitiikan ja eugeniikan korkein muoto, Rinteen ehdotus on niin tyhmä, että aluksi luulin sen tulleen Jari ”pihvi” Lindströmin suusta."

Mikä sinua oikein vaivaa? Koulutus ei todellakaan tee ihmisestä sivistynyttä- eikä viisasta. Olenko loukannut sinua jotenkin?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Teidän suusta on tullut niin paljon sammakoita koskien nykyisiä ja edellisiä työtehtäviänne. Tarkoitan nyt oikeus- ja työministerin tehtäviä. Varmasti olemme joistain asiasta erimieltä, mutta se ei sinänsä ole ongelma, erimieltä saa olla. Mutta monesti olette myös asiantuntematon tai tietämätön kun olette kommentoineet vaikkapa työministeriön alaan liittyviä asoita julkisuudessa.

Henkilökohtaisesti ei ole mitään vastaan ja yritin teitäkin pitkän aikaa mielessäni kannustaa, että on hyvä kun vielä nykyään työläistaustalla pääsee ministeriksi asti (vaikka tiesin heti, että Soini & hallituskumppanit teki teille ns. urpoleppäset). Se on liian harvinaista nyky-Suomessa, joka on palaamassa luokkayhteiskunnaksi (johon ette ole täysin syytön). Mutta jossain vaiheessa totesin, ettei taidot mitenkään riitä. Ja olette myös moraalisessa vastuussa TE-toimistojen järjettömyyksistä, joista saa kuulla.

Myös Rinne osoitti olevansa tänään pihalla kuin lumiukko. Huolimatta hänen ontuvista esiintymistaidoista, olen jokseenkin uskonut häneen. Ja nyt hänkin osoitti anteeksiantamatonta poliittisen arvostelukyvyn puutetta.

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas

Demarien perustulovastaisuus on saanut minut pikemminkin vakuuttuneeksi siitä, että olosuhteita ei nimenomaan haluta parantaa sellaisiksi että useampi voisi harkita lasten hankkimista. Opiskelun ja pätkätöiden keskellä siihen monella on korkea kynnys, mutta tuota 70-luvulle jämähtäneet demarit eivät halua korjata. Heille työnteko tarkoittaa edelleen perinteistä työpakkaa ja sana "työ" ylipäätään tuonee mieleen paperikoneet ja savupiiput. Niinpä jäljelle jää sitten vain pelkkä käskyttäminen ihmisten velvollisuuteen vetoamalla. Jos olisin ilkeä, kysyisin demareilta pitäisikö pienituloistekin tehdä lapsia ihan jotta vain demarien itsensä luoma ja kovasti rakastama lastensuojelujärjestelmä ottaisi ne huostaan? No, silloin valtio ainakin saisi omansa itselleen ihan kirjaimellisesti. Demarien maailmankuvassa lapsetkin ovat käytännössä valtion omaisuutta, sillä lastensuojeluun liittyvät oikeusturvaongelmat eivät heitä taida kauheasti kiinnostaa. Mitäpä tuosta vaikka Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on langetanut Suomelle tuomioitakin vanhempien heikosta oikeusturvasta. Riittää kun on hyvä tarkoitus, Quis custodiet ipsos custodes? -ongelmat taas eivät kiinnosta sillä Suomen valtio ei ainakaan virheitä myönnä. Ruotsissa on tosin myönnetty lastensuojelun tekemiä virheitä ja jopa pyydetty anteeksi epäoikeudenmukaisuuksien kohteeksi joutuneilta, mutta moinen ei taida suomalaiseen kulttuuriin oikein istua.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Olen siinä käsityksessä, että SDP:n perustulovastaisuus johtuu vähintäänkin isolta osalta siitä, että perustulo söisi SAK:n (ja muidenkin ammattijärjestöjen) painoarvoa. Toisaalta Suomessa on osallistuttu synnytystalkoisiin sellaisina aikoina, jolloin ei ole perustuloa ollut, että ei se pelkästään perustulosta ole kiinni. Onhan tietenkin nyt ajatkin toiset, mutta ...

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas

Juuri siksi että ajat ovat toiset, on mielestäni hedelmätöntä vedota siihen kuinka aiemmin on ollut. Ennen töitäkin on ollut tarjolla aivan eri tavalla kun nykyisin Mielekkäämpi olisi vertailla vaikka kahta pariskuntaa vuonna 2017. Ensimmäisestä pariskunnasta molemmat ovat työttömiä, eikä heidän alallaan ole töitä, eikä edellytyksiä uudelle alalle kouluttautumiseen ole tai motivaatiota ei löydy (ikääkin jo yli 30 vuotta kummallakin). Ketään ei voi opiskelemaan pakottaa, ainakaan jos edes yksi tutkinto jo on. Sitten on toinen samanikäinen pariskunta josta toinen tekee pienipalkkaista (pätkä)työtä opiskelun ohessa ja toinen taas opiskelee täysipäiväisesti useita vuosia kestävää tutkintoa. Kenen mielestä on vain järkevää, että jälkimmäisen pariskunnan yhteenlasketut tulot ovat huomattavasti surkeammat kuin ensin mainitun? Eli työttömällä pariskunnalla olisi taloudellisesti parempi tilanne hankkia vaikka niitä lapsia! Juuri tämä on epäsuhta jota demaritkaan eivät halua korjata. Minkäänlaista perustuloa ei olla edes valmiita harkitsemaan! He eivät ymmärrä, että monet ovat työttöminä koska työtä ei yksinkertaisesti ole kuten ennen ja nykyinen tukijärjestelmä potkii takamukselle juuri pienituloisia pätkä -ja osa-aikatyöntekijöitä. Asumistuesta KELA leikkaa heti kun vähänkin tulot nousevat yli sallitun rajan. Kohtuullista kuukausipalkkaa saavaa kokopäivätyötä tekevää tämä ei kauheasti hetkauta, mutta pienituloisempia kyllä. Demarit ovat kyllä kovasti olevinaan "köyhien puolella", mutta tässä kohtaa paljastuu missä heidän lojaalius todella on. Kuten sanoitkin, lojaaleja ollaan ennen kaikkea tavallista palkkatyötä tekeville ja ammattiyhdistyksille. Ehkäpä juuri siksi lopputulos on tämä: pyritään säilyttämään vanhanaikaiseksi jäänyt järjestelmä jotta oman eturyhmän edut eivät lähtisi. Ok, puolue saa ajaa omiensa asiaa, mutta turha väittää että demarit ajavatkaan muiden kuin varsin hyvässä asemassa olevien työssäkäyvien asiaa. Ylipäätään demarien ajattelua leimaa "one size fits them all"-tyyppinen paradigma. Kaikkien kuvitellaan menevän normaalisti töihin kuten "normaali" kansalainen tekee. Valitettavasti ihmisten tilanteet ovat erilaisia ja maailma on muuttunut. Demarit eivät sen sijaan näytä muuttuvan yhtään ajan mukana.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela Vastaus kommenttiin #24

lainaus:
Demarit ovat kyllä kovasti olevinaan "köyhien puolella",

1) Ahon hallitus leikkasi rajulla kädellä työttömien tukia -94. Toimeentulotuesta vietiin lapsilisät ja kotihoidontuki .On ollut pois jo 23 vuotta. n.50 000 lapsiperheeltä.
lähde:
HE/Stvm-94

2. Vasem.tehnyt useamman aloitteen tukien palauttamiseksi. Porvarienemmistö kaatanut aloitteet. Jopa -03-09 kun oli nousukausi Suomi 9 rikkain valtio.

3) Ensimmäisen kerran -94 jälkeen sdp Urpilainen nosti toimeentulotukea .Jota saa n.150 000 kotitaloutta.
-90-11 419,11e/kk (tuki pysyi 20v samana/yle-11)
nousi -12 480e/kk
Yksinhuoltaja -94-11 419,11e/kk
nousi -12 560e/kk

4) eläkeläisten omavastuu pieneni asumistuessa.

Tätä ei huomannut kukaan .Ei edes ne jotka takertuu lillukanvarsiin
esim.sananvalintoihin .

"Aktiivitoimet" 0 eurolla työtä= Puhdasta orjatyötä ex-palkansaajille,veronmaksajille, itse maksetuilla verovaroilla (työssä ollessaan sosiaaliturvaansa ja muiden tukiin)

vas,sdp 2-6 kepu,kok,Ps,krist,vihr,rkp enemmistön kanta voittaa= Köyhille ei mitään.Hyvätuloisille jopa 7 500e/kk leskeneläkettä (100:le)
IL
Tai 5 000e/kk ansaitsevalle ansiosidonnaista vanheimpainrahaa
jopa 4 500e-3 500e/kk
Eduskunta/Kela
köyhille pienituloisille 23e/pv

Sosiaaliturva samasta kirstusta työttömille 487e/kk+9e/pv työmatkoihin= Työvelvoite 0 euron palkalla+Hurstin leipäkassi.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Perustulo nyt -17
1.) Tuloja saava saa tulojensa päälle verottomana 560e/kk.Ei velvoitteita.

2)-Työtön saa perustuloa 560e/kk joka vähennetään toimeentulotuesta=Työ velvoite .
kela-17
Ja minkähän perustuslain/Yhdenvertaisuuslain mukaan tuossa on toimittu?

Perustulo= Palkansaajat maksaa veroissaan perustulon itse itselleen ja muille.
Samalla poistuu kela-etuksia joihin on maksanut veroja?

Vai luuliko joku että Kepu,kok,UV on alkanut joulupukiksi ja antaa myös köyhille "lahjoja"?
Puhdas tulonsiirto rikkaille ja hyvätuloisille.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Äijäfeministi on paljastunut ajatuksiltaan fasistiseksi sovinistiksi.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Vaikka naisvihaa ei voi laskea poiskaan, on aikalailla varmaa, että väkivallantekijä / saalistaja etsii kohteekseen sen helpoimman mahdollisen kohteen - niin psykologisesti kuin fyysisesti.

Toisaalta sitä vastaan puhuu se, että miehet ovat vähemmän kärkkäitä tappamaan naisia kuin toisia miehiä.

Tietysti, jos on ideologisesti sillä lailla ehdollistunut, että kohteet eivät ole edes ihmisiä, vaan epäpuhtaita vääräuskoisia/oppisia/rotuisia, suurta väliä ei ole. Silloin palataan siihen helppouteen ja optimointiin. Isompi ja voimakkaampi on suurempi uhka. Naiset ovat keskimäärin pienempiä ja ruumiinrakenteeltaan heiveröisempiä.

Asiaa on tietääkseni tutkittukin jonkin verran väkivaltarikollisilla. Näytettäessä videokuvaa kaduilla kävelevistä ihmisistä, he valitsivat täsmällisesti samoja kohteita hyvin pienellä vasteajalla.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

6.7-17
US
Alkuvuoden aikana tapahtunutta syntyvyyden laskua poikkeuksellisena

– Kuuden viimeisen vuoden aikana olemme tippuneet keskitasoa alempaan syntyvyyteen eurooppalaisittain. Meillä on selvästi alhaisempi syntyvyys kuin varsinkin Ruotsissa ja Norjassa, Rotkirch toteaa.

Tilastokeskuksen mukaan vielä viime vuonna Suomessa syntyi 52 814 lasta. Jos alkuvuoden trendi jatkuu myös lopun vuotta, painuu vastasyntyneiden määrä ensimmäistä kertaa alle 50 000:n sitten vuoden 1868 nälkävuoden.

EK,kepu,kok Työvoimapulan poistajia tarvitaan tulevaisuudessa 1,8 milj.
-07 lähtien.
Tulevia "veronmaksajia" riittää kotihoidontuen,lapsilisien ja takuueläkkeiden maksajia riittää?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset