Jiri Nieminen ...ja Tampere ei ole mikään Suomen Turku

Tämäkö ratkaisi Ilja Janitskinin Suomeen luovuttamisen?

Tänään on kerrottu Andorran oikeusistuimen sallineen Ilja Janitskinin alias El presidenten luovuttamisen Suomeen polpon kuulusteltavaksi mahdollisista rikossyytteistä.

El presidente tuli tunnetuksi siitä, että hän sai 2000-luvun alussa yhden numeron aikaan Jussi "vedän kokaa nokkaan" Ahteen kanssa Absolute nimistä ilmaisjulkaisua.

Sittemmin El presidenten väitetään toimineen myös MV-lehden päätoimittajana, mihin myös mahdolliset rikossyytteet mm. tekijänoikeusrikkomuksista liittyvät.

Nyt onnistunut yritys saada El presidenten polpon kuulusteltavaksi Suomeen oli jo kolmas: ensimmäinen tapahtui lokakuussa, toinen joulukuussa.

Aikaisemmissa tapauksessa oikeus oli hylännyt Suomen sosialistisen valtion pyynnön luovuttaa Suomen viimeistä kansallismielistä sananvapauden puolustajaa telkien taakse.

Mikä nyt sitten on muuttunut, että George Soros sai tahtonsa läpi ja vapauden viimeinen linnake Suomessa tukahdutetaan?

Löytyykö vastaus tästä Tommi Parkkosen Iltalehdelle ottamasta kuvasta?

Kyse on siis kuvassa El presidenten oikealla puolella olevasta papattajasta.

Viime vuoden jouluun asti kyseinen papattaja oli El presidenten ylimpiä tukijoita Suomessa ja kävi jopa pitämässä Andorrassa tiedotustilaisuuden paikalliselle medialla siitä, että El presidente on kohta Suomen tasavallan presidentti ja siksi häntä vainotaan.

Mutta sitten papattajalla ja El presidentellä menivät sukset ristiin.

Loppu on historiaa: Soros sai Andorrassa tahtonsa läpi, El presidente luovutetaan polpon kidutettavaksi sekä Demlan tuomittavaksi, ja taas kansallismielisten juonet epäonnistuivat.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (41 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Onhan se nyt hyvä, että poika pääsee kotiin, niin kauan on joutunut vieraassa maassa kärsimään.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Sydän kieltämättä vähän sykähteli, kun kuulin tästä suvaitsevaiston fascismin vääjämätöntä voittokulkua todistavasta käänteestä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Eli asialla onkin Marco de Witt? Kun sukset ristissä.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Tuo Nalle Wahlroosin naama blogin alla mainoksessa tuo oman jännän vaikkakin tahattoman lisäsävyn blogin kertomaan aisaan. On rikollisia ja on rikollisia, ja kohtelu varsin erilaista. (Nalle ei välttämättä näy kaikille?)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Juu ei näy.

Nykyajan selaimiin saa asennettua adblockin, mikä kätevästi estää kaikki mainokset.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Toivottavasti saapuu Suomeen kävellen, orjantappura otsalla ja risti olallaan kantaen, jolloin Jirikin voi käydä sylkäisemässä kohti, heittää munalla tai heristää sitä (Game of Thrones vertaus, tietysti), eikä yksityiskoneelle (toivottavasti edes käsi- ja jalkakahleissa) poliisisetien keskellä.

Todellakin kiihotuspuheista saa peräänsä etsintäkuulutuksen mutta että oikein kansainvälisen? No, toivon kuitenkin, että edes hitusen järkeä tässä maassa yhä olisi eli kyse olisi sen verran laajasta veropetos tms. epäilystä mikä tämän oikeuttaisi mikä nyt ei ketään kiinnosta kuten nämä toissijaiset karnevaaliset sirkushuvit asian ympärillä.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Nyt kun raatokärpäset juhlivat tunkiolla, helposti unohtuu, että tapaus Janitskin on jo maksanut ja tulee edelleen maksamaan Suomen valtiolle tuhottomasti veroeuroja.

Nythän Janitskin noudetaan valtion kustannuksella esitutkintaan, jonka olisi voinut hoitaa varsin mainiosti esitutkintalain mukaisesti vaikkapa skypen välityksellä.

Esitutkinnan jälkeen seuraa mahdollinen oikeudenkäynti, joka ei varattomalle Janitskinille maksa mitään. Valtio hoitaa viulut.

Aikanaan oikeus voittaa, jos voittaa, mutta mitään korvauksia kukaan ei tule saamaan, ellei valtiokonttori hoida niitä.

Olisi ollut paljon kustannustehokkaampaa unohtaa hänet Espanjaan.

Eihän tässä kuitenkaan ole kysymys henkirikoksesta tai edes omaisuuteen kohdistuneesta teosta.

Juha Hämäläinen

Kosto on niin suloinen. Se riittää syyksi. Luulen toimittajan eräillä jutuillaan astuneen liian isokenkäisten herkille varpaille. Lehti oli minusta täysin harmiton kanava ihmisten purkaa tunteitaan syystä tai syyttä.

Lehdessä oli asiallisesti ottaen useita kansan tietoon kuuluvia paljastuksia. Lopultakin aikuinen osaa lukea lehtiä tarpeellisella suodattimella. Sen joutuu tekemään Hesariakin lukiessa, sen verran älyvapaata sisältöä tuo valtakuntamme ykköslehtikin tuottaa.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Hesarin linja on ajatuksia herättävä, se sensuroi tekstejä, joissa siteeraan sen itse julkaisemaa materiaalia. Kirjoituskielto tulee helposti, mikäli erehtyy lainaamaan Koraania. Raamatun suhteen ollaan jostakin syystä vapaamielisempiä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #38

Aika luonnollista kristillisessä maassa missä Raamattuun viittaaminen on maan tapa. Outoa kritiikkiä sinulta. Maassa maan tavalla, kuule.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto Vastaus kommenttiin #39

”Maassa maan tavalla, kuule.” Siis maan tapa on, että Raamattuun vedoten siis voi puolustaa, vaikkapa aviorikkojan kivittämistä {Moos. 3:20 }, mutta samaa asiaa ei saa perustella vetoamalla Koraaniin {16:126}.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #40

Kummallakaan ei saa puolustaa jos minulta kysytään.
Kuitenkin kun keskustelemme oudoista piirteistä Raamatussa keskustelemme teksteistä joilla on Suomessa suurempi relevanssi kuin Koraanin vastaavilla. Molemmemmista pitää voida keskustella mutta on väärin vaatia symmetriaa.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Kovimmat rangaistuket El presidente tullee samaan nimenomaan omaisuuteen kohdistuneista rikoksista, immateriaalioikeudetkin ovat omaisuutta.

Mutta todellisuudessahan tässä kaikessa on kyse George Soroksen ja kryptojuutalaisten salajuonesta tukahduttaa sananvapaus, mikä olisi tuonut esiin kulttuurimarxilaisten salajuonen kansallismielisyyden tukahduttamiseksi ja väestön vaihtamiseksi.

Nyt kukaan ei enää saa tietää näistä mitään!

Totuus ei enää velvoita!

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Mitä tekijänoikeusrikos (olettaen että blogistin tieto syistä pitää paikkansa) mielestäsi on, ellei omaisuuteen kohdistunut teko?

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Ei uutinen ole tekijänoikeusrikos.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #14

Medioilla on kai ihan omat ohjeensa, mitä tulee uutisten lainaamisiin. Genitaalijulkaisu ei niitä noudata, kuten ei myöskään joukkotiedotusvälineitä koskevaa lakia. Sinne on myös kopioitu useita blogeja kysymättä alun perin ne kirjoittaneilta mitään. Eiköhän sekin täytä tekijänoikeusrikoksen tunnusmerkit.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #14

On se. Rikosten tekijät pidättävät muilta oikeuden julkaista rikoksia. Rikos on rikoksen paljastaminen. Niinhän kävi Edward Snowdenille ja Julian Assangelle. He paljastivat valtion rikoksia ja joutuivat henkipatoiksi itse.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Hyvät, virheettömät, maanpäälliset Jeesukset saavat oikeutta "Vihdoin". Ottakaa ja kerätkää väkijoukko, menkää ja kivittäkää sortajanne.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Kukaan ole ketään kivittämässä. Eikö ole hienoa että rikollinen joutuu oikeuden eteen vastaamaan syytteistään.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

1700 luvun englannista rantautunut käytäntö voi hyvin. Jos joku palvelusväen edustaja varasti aatelisen nenäliinan, siitä langetettiin kovempi rangaistus, kuin murhasta.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #17

Kyllä, kapitalistisessa yhteiskunnassa omaisuuteen kohdistuva rikos on isompi kuin henkeen tai niinhän se Amerikan perustulain innoittajanakin pidetty yhteiskunta- ja moraalifilosofi John Locke jo aikoinaan runoili teoksessa Tutkimus hallitusvallasta (julkaistu jo 1688), että kenraali saa päättää sotilaansa elämästä ja kuolemasta, mutta hänen omaisuuteensa hän ei saa kajota.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #18

Lisäksi kvantiteetillä on merkityksensä. Muistaakseni C.Chaplin laittoi M. Henri Verdoux:n puolustautumaan sinipartamaisia tekojaan selittämällä kuinka muutaman tappajaa pidetään viheliäisenä konnana mutta tuhansia tappanutta sankarina jolle pystytetään patsaita, etenkin jos hänellä on univormu.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Oliko nyt kuitenkin niin, että kyse oli vasta kuulemisesta ennenkuin päätetään mistä oikeasti tullaan syyttämään. Hänestä tehdyt tutkintapyynnöt ja rikosilmoituksethan eivät ole syyttäjän syytteitä oikeuteen.

Nyt käy vielä niin, että häntä ei saa syyttää mistään muusta kuin luovutuspyynnössä eritellyistä ja todennetuista jutuista. Onko siellä itse asiassa muuta kuin sakkojuttuja?

Taitaa pikemminkin toteutua Janitskyn epäilys poliisin halusta saada hänet pitkään tutkintovankeuteen. Onhan suomalainen oikeus kuuluisa liian pitkistä juttujen käsittelyajoista. Saattaapi vielä käydä kuin Ulvilassa ja veronmaksajat maksavat
poliisin ja syyttäjien hutiloinnista pitkän sentin.

Oikeasti helpompaa olisi ollut kuulla häntä tässä vaiheessa videoneuvottelun välityksellä tai laittamalla asiansa osaava poliisi paikalle. Sen jälkeen poliisin tehdä kotiläksynsä kunnolla ja laatia asialliset ja vettäpitävät syytekirjelmät joiden perusteella vaatia luovutusta. Sen jälkeen käräjäoikeus olisi n.s. "läpihuutojuttu" ja "häkki heiluisi".

MV-lehden (n.s. lehti) juttujen taso ja tyyli on sitten ihan toinen juttu mutta se ei liene oikeuden päätöksellä korjattavissa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Elkama, käyttäisit kuitenkin sanaa rikoksesta epäilty, koska edes ensimmäinen oikeusaste ei ole käsitellyt asiaa.

Käyttäjän lievakipu kuva
Mikko Kolkkanen

Hyvä että saadaan veroja kiertävä mulkero vastaamaan teoistaan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Täälläkin on muutamia Janitski-faneja, niin kaipa he sitten taloudellisesti auttavat onnetonta marttyyriä, on se ollut surkeaa varmaan siellä Andorrassa luksushuvilassa asustella.

Valheella ja valehtelijalla on lyhyet jäljet, ja rasistejaa kiihottamalla pääsee sitten poliisisaattueessa kotiin.

Oikeus on oikeassa.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Olisiko nyt niin, että normaalit länsimaisen oikeuskäsityksen takaamat oikeudet kuuluvat myös Janitskille?

Lisäksi B.Hall, t.m.n. S.G.Tallentyre, kirjoitti J.Voltairen hengessä aikoinaan: "Je ne suis pas d'accord avec ce que vous dites, mais je me battrai jusqu'au bout pour que vous puissiez le dire" (aina vaan se kuulostaa ranskaksi sivistyneemmältä kuin alkukielellä).

Ilkka Huotari

Miksi syyttäjälle/Suomen valtiolle ei käynyt se, että Janitskin olisi kuulusteltu etänä? Miksi piti saada Suomeen säilöön (kuulusteltavaksi)?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Koska Kryptojuutalaisten salaliitto kansallismielisiä vastaan!

https://www.youtube.com/watch?v=I7kG9msJCng

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Niimpä, miksei normaali suomalainen mene, jos poliisi kutsuu?

Pelko persiissää varmaan :)

Eiköhän syyttäjällä ole syynsä.

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Puhelinkuulusteluna noin 60 eri syytekohdan kuuleminen? Niinpä...

Ilkka Huotari

Seurataan, kuinka kauan kuulusteluissa kestää. Jos kestää esim. vuoden, niin sittenhän siinä saadaan rangaistus samalla kertaa. Plus sitten vielä varsinainen rangaistus (ehdollista/sakkoja).

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Arvaan että kaverille tulee noin 21 476€ sakkoja, ja vuosi ehdollista. Fanit kerää summan viikossa. Rauha maassa ja medialla hyvä tahto.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Näin meidän kesken skenaariosi on jopa todennäköinen, mikä laittaa kysymään miksi Ilja ei vapaaehtoisesti tullut Suomeen vastaamaan syytöksiin.

Mutta oikeasti me kansallismieliset sanomme: kyse on salaliitosta sananvapautta vastaan tai eihän siitä mitään martyyrin viittaa saa, jos tulee vain ehdollista. Näin sai paljon enemmän medianäkyvyyttä jutulleen.

Ilkka Huotari

Mikä olisi kohtuullinen aika pitää Iljaa tutkintavankeudessa?

Voisi olettaa, että kuulustelut menisi aika nopeasti ohi, eihän juttu ole mikään monimutkainen.

Riittääkö muutama päivä?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #36

Näin meidän kesken jos Ilja ei alun perinkään olisi lähtenyt Barcelonan kautta Andorraan, niin aika pitää tutkintovankeudessa olisi: 0.

Mut siis kun nyt ollaan kansallismielisiä, niin lainaan Marco de Wittin vk-sivuilta:

"Tutkintavankeudesta tulee varmasti pitkä ja mahdollisesti häntä kidutetaan kuten Suomen poliisin käskystä kidutettiin jo Espanjassa. (Varmaan tämän takia espanjalainen oikeus hänet laskikin aikoinaan vapaalle jalalle.) "

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #37

Katsotaan, luultavasti se aika tulee olemaan aika paljon pitempi kuin 0.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #37

Eikö Janitskin ollut muuttanut Barcelonaan asumaan jo vuosia ennen tätä jupakkaa joten siellä oleskelu ei liene mikään perustelu mihinkään suuntaan.

Epäily pitkästä tutkintavankeudesta on kai alunperin hänen itsensä esittämä eikä mitenkään perusteeton. Suomen oikeusviranomaisethan ovat saaneet lukuisia tuomioiota EIT:sta nimen omaan juttujen pitkien käsittelyaikojen takia. Samaten valtio, siis me veronmaksajat olemme saaneet maksaa useammallekin vangittuna olleelle korvauksia aina U.Gustafssonista A.Aueriin. Käsittääkseni Janitskinilla oli ihan perusteltu syy epäillä hänelle käyvän samoin vaikka ei olekaan murhasta epäiltynä.

Sen sijaan kidutukset lienevät wittiläistä "väritystä" sorosilaista kulttuurimarksismia vastaan käytävän viivytystaistelun tuoksinassa.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #43

Missä on Janitskin?
Edelleenkin Andorrassa.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Luojan kiitos kommunistit eivät koskaan kyenneet vallankumoukseen Suomessa. Tuntuu löytyvän vieläkin halukkaita ulkomaankomennukseen jääpiikki matkalaukussa Andorraan, nyt ei tarvita kun palautusta pukkaa..

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Se palautus ei ole vielä "kirkossa kuulutettu".

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset