Koska MV-lehti paljastaa piffiläisten henkilöllisyydet?

MV-lehden nykyinen päätoimittaja Juha Korhonen on kuulemma luvannut paljastaa jo parin kuukauden ajan piffiläisten henkilöllisyyksiä.

Piffiläiset ovat Punk in Finland -foorumille kirjoittajia, jotka muun muassa ovat onnistuneet kaivamaan esiin MV-lehden nykyisen päätoimittajan kavallustuomion.

Niin ikään piffiläiset ovat Korhosen mukaan olleet syynä siihen, että MV-lehdellä menee omistajanvaihdoksen jälkeen erinomaisen huonosti ja sen taso on laskenut.

Nähtävästi edes sivujen alasajo ja rahan kerjääminen niiden ylösajamiseksi aina tasaisin väliajoin ei saa enää haittakansallismielisten rahannyörejä löystymään.

Hommasta on tullut liian läpinäkyvää?

Kostoksi tästä kaikesta Korhonen on siis luvannut paljastaa keitä kaikkia piffiläisten nimimerkkien taakse on piiloutunut ja järjestää kunnon maalitukset MV-lehden sivuilla.

Mutta tätäkään piffiläisten PHRO:ksikin kutsuma Korhonen ei ole saanut tehtyä. Toista se oli silloin kun Jeesus Ilja kamppaili sananvapaudesta Turaniassa ja oli MV-lehden päätoimittaja.

Jäämme odottamaan tilanteen kehittymistä sydän syrjällään ja kädet hikoillen…

JiriNieminen
Tampere

Kirjoittaja on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden tohtori, sosiologisesti suuntautunut politiikan tutkija ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka liioittelee, härnää, väärinymmärtää ja pahoittaa mielensä Uuden Suomen blogipalvelun parhaimpia perinteitä noudattaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu