Jiri Nieminen ...ja Tampere ei ole mikään Suomen Turku

Koska MV-lehti paljastaa piffiläisten henkilöllisyydet?

MV-lehden nykyinen päätoimittaja Juha Korhonen on kuulemma luvannut paljastaa jo parin kuukauden ajan piffiläisten henkilöllisyyksiä.

Piffiläiset ovat Punk in Finland -foorumille kirjoittajia, jotka muun muassa ovat onnistuneet kaivamaan esiin MV-lehden nykyisen päätoimittajan kavallustuomion.

Niin ikään piffiläiset ovat Korhosen mukaan olleet syynä siihen, että MV-lehdellä menee omistajanvaihdoksen jälkeen erinomaisen huonosti ja sen taso on laskenut.

Nähtävästi edes sivujen alasajo ja rahan kerjääminen niiden ylösajamiseksi aina tasaisin väliajoin ei saa enää haittakansallismielisten rahannyörejä löystymään.

Hommasta on tullut liian läpinäkyvää?

Kostoksi tästä kaikesta Korhonen on siis luvannut paljastaa keitä kaikkia piffiläisten nimimerkkien taakse on piiloutunut ja järjestää kunnon maalitukset MV-lehden sivuilla.

Mutta tätäkään piffiläisten PHRO:ksikin kutsuma Korhonen ei ole saanut tehtyä. Toista se oli silloin kun Jeesus Ilja kamppaili sananvapaudesta Turaniassa ja oli MV-lehden päätoimittaja.

Jäämme odottamaan tilanteen kehittymistä sydän syrjällään ja kädet hikoillen...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ovatko suomalaiset rasistit sitten köyhiä ?

Taitavat olla samalla heikkotuloisia ja heikkolahjaisia.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Ei tuu nyt mieleen yhtään haittakansallismielistä, joka ei olisi alkoholisti, pitkäaikaistyötön tai työkyvyttömyyseläkkeellä ja / tai suorittanut asepalveluksen.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Eli ovat vähäosaisten asialla?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #7

Kumpa olisivatkin.

Mutta keskittyvät väittämään maahanmuuttajien olevan sitä, mitä ovat itse.

Tai yksi selitysmallihan on se, että ns. maahanmuuttokriittiset kilpailevat maahanmuuttajien kanssa samoista vähäisistä resursseista fattan jonossa ja siksi heidän suhteet ovat niin antagonistiset. Keskiluokan on vaikea ymmärtää tätä.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #8

Ajatukseni meni näin:
1) Olit kuvannut ryhmän koostuvan kaikkein heikoimmassa asemassa olevista (vähäosaisia).
2) Arvelin, että ajavat omaa asiaansa.
3) M.O.T.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #9

Itse tarkoitin, että ymmärrän kyllä mitä yrittävät tehdä...

...mutta toiminnallaan eivät kyllä aja omaa asiaansa, lähinnä päinvastoin.

Tai tietenkin mikä se "oma asia" sitten on. Näin keskiluokkaisesta näkökulmasta siis vain huonontavat omaa asemaansa ja asiaansa, mutta kait noissa piireissä pyöriminen tuo elämään merkityksellisyyttä.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Jos ovat vähätuloisia tai muuten pelkäävät sellaiseksi joutuvansa, heillä olisi yhteiset edut maahanmuuttajien valtaosan ja etenkin turvapaikanhakijoiden kanssa. Mutta he näyttäisivät todentavan teoriaa siitä kuinka valtaapitävät käyttävät tilannetta hyväkseen yllyttämällä vähäosaisia toistensa ja varsinkin vielä vähempiosaisten kimppuun syyllistämään muita samassa asemassa olevia huonosta asemastaan. Samaan aikaan Ali Qadim ajaa valtaapitävien karavaania ihan toiseen suuntaan.

Taannoin persulijytkyn jälkeen taidettiin tehdä vakavaa tutkimusta heidän äänestäjä- ja kannattajakunnastaan. Silloin sosiologitieteilijät totesivat persuleita äänestäjien ydinjoukon koostuneen vielä työssäkäyvistä mutta sosio-ekonomisen asemansa puolesta pelänneistä. Olisiko niin, että persuuntumisen kaltevalla pinnalla ensin jytkytellään matukriittisesti mutta sen jälkeen rasisteerataan julkean tosissaan alettaessa lähestyä kaikkein heikoimpia asemia?

Jossakin kuitenkin ovat ne, jotka laittavat sanat suuhun eturintaman jehuille tuonne turuille ja toreille. Keitailla odottamassa karavaanin tuomia herkkuja.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Piffiläiset ja mv lehtiläiset tarvitsevat toisiaan pysyäkseen hengissä.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Punk in Finland -foorumi taitaa olla vanhempi kuin Mv-lehti, eikä piffiläiset taida sitä pahemmin lukea.

Mutta sen sijaan väittäisin, että puolet tai jopa kaksi kolmesta Suomi Ensin -tyyppien skriimien katsojista ja niille naureskeleville tulee PiF:ltä.

Niin ikään SE:n aktiivit näyttävät seuraavan PiF:iä (vaikka kieltävät tämän), koska kukaan muu ei noteeraa heidän hassuttelujaan ja ovat huomionkipeitä.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Suomen uutiset on yhtä kuin Mv. Samaa törkykamaa ja valeuutisia.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Haittakansallismielinen! Hieno ja kuvaava termi. Kiitos tästä! Otan tämän tästä eteenpäin hyötykäyttöön itsekin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset