Jiri Nieminen ...ja Tampere ei ole mikään Suomen Turku

Loikkaako Hussein Al-Taee perussuomalaisiin vai kristillisdemokraatteihin?

Sosiaalidemokraattien listoilta valittu kansanedustaja Hussein Al-Taee on kuulemma jäänyt kiinni siitä, ettei ole puhunut totta.

Se, että poliitikko ei ole puhunut totta, ei politiikkaa seuranneille ole mikään uusi asia – paitsi ehkä Kurikassa, Juha Miedolle (sekä Simon Eloa ja Timo Soinia edellisissä vaaleissa äänestäneille).

Aluksi Al-Taee oli kieltänyt ja sitten myöntänyt, että oli kirjoittanut – kuten vaikkapa aina niin kansallismielinen kansanedustaja Olli Immonen asian ilmaisisi – poliittisesti epäkorrektisti, homoseksuaaleista, transsukupuolisista, muslimeista, somaleista, kurdeista ja juutalaisista.

Kuulosta siis tyypilliseltä perussuomalaiselta jargonilta.

Mutta perussuomalaisista Al-Taeen kuitenkin näyttää erottavan se, että hän pyytää anteeksi kuin vaikkapa itse Markku Koivisto rajoja ylitettyään (ja siis toisin kuin vaikkapa Jussi Halla-aho).

Ja kristityillä on tunnetusti tapana antaa anteeksi kun pyydetään.

Niinpä jos ja kun Al-Taeenilla tulee ongelmia sosiaalidemokraattisen eduskuntaryhmän kanssa – varsinkin jos luurankoja löytyy vielä lisää – loogisin ja alkaneiden valtiopäivien ensimmäinen loikkaus voisi kohdistua vaikkapa kristillisdemokraatteihin.

Kristillidemokraattien eduskuntavaalikampanjan koko kärki oli sanan- ja uskonnonvapauden puolustamisessa: siis, että saisi sanoa ääneen, ettei diggaa "homppeleista" ja "transuista" jne.

Niin ikään vaikkapa salaliittoteoriat herra Sorosen rahoittamista Open Society -jutuista eivät ole hepreaa kristillisdemokraattien kannattajille tai ainakaan Radio Patmoksen kuuljoille, käytetään eufemismia kulttuurimarxilaisuus.

Al-Taeenin (ex-)linja sopisi siis kristillisdemokraatteihin kuin muumit laaksoon!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Persultahan noi hänen mielipiteensä kuulostavat. Ottavatkohan poliittisesti epäkorrektin puhujan riveihinsä ilolla?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hussein puhui niin totta kuin osasi. Tosin osaamisen taso jäi vaisuksi. Anteeksi.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Minua ihmetytti kun Varsinais-Suomessa KD ja PS olivat vaaliliitossa. Kristillistedemokraattien kristillinen lähimmäisenrakkaus joutui siinä hieman outoon valoon minun silmissäni, mutta äänestäjille meni täydestä kuin väärä raha. Auttoivat sitten persut vaalivoittoon meilläpäin.

Minua ärsyttää se kun kaiken maailman jeesustelijat pörräävät nyt yhtäkkiä yhden ihmisen ympärillä. "Se teistä joka on viaton, heittäköön ensimmäisen kiven." Jotain sellaista minä olen jutuissani yrittänyt sanoa.

Al-Taeen katumuksen aitoutta on epäilty, mutta miksi? Kyllä juustokin kypsyy, miksei mieskin. Ajatelkaa vaikka Holappaa. Ei, ei sitä suurta edesmennyttä kirjailijaa, vaan sitä kaveria, joka perusti uusnatsijärjestön (SVL, sittemmin PVL). Hän oli ennen avoimesti natsi jolle ei edes Halla-aho kelvannut kun se ei ollut juutalaisvastainen. Sittemmin se erosi porukasta ja alkoi auttaa natsien eksyttämiä oikealle tielle. Eli jos natsikin kypsyy keittämättä, miksei sitten joku normaalijärkinen irakilainen?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset