Jiri Nieminen ...ja Tampere ei ole mikään Suomen Turku

Perussuomalaiset ja pedon numero 666

Oli aika jolloin Yleisradion ohjelmissa haastateltiin kaikenmaailman keijoahorintoja siitä kuinka saatananpalvontaa harjoitetaan Suomessa.

Muistamme myös uskonnontunneilta EViL-kirkon opetusvideon, jossa haastateltiin ex-saatananpalvojaa Carl Orffin Carmina buranan soidessa taustalla – myöhemmin tämäkin ex-saatananpalvoja paljastui helluntailaisaktiivksi.

Elettiin 1990-luvun alkua ja Juhan af Grannin ufo-dokumentit ja Rauni-Leena Luukkosen kokemukset alienien kanssa menivät kuin kuumille kiville.

Sitten tuli interweb ja ainakin julkisuudessa kaikenmaailman salaliittoteoriat ja hörhöilyt katosivat vähäksi aikaa: ihmisillä oli enemmän tietolähteitä ja kykyä kriittiseen ajatteluun – niin kuviteltiin.

Mutta Leo Meller jaksaa yhä heittää juttua saatananpalvonnasta, ja Mellerillä on uusia ystäviä!

Kyseessä on siis sama Meller, jonka kerrotaan Patmos lähetyssäätiön toiminnanjohtajana ja primus motorina tuoneen saatananpalvonnan Suomeen. 

Näin ainakin jos uskomme Titus Hjelmin väitöskirjaa nimeltä Saatananpalvonta, media ja suomalainen yhteiskunta.

Siinä Hjelm osoittaa (hieman yksinkertaistaen) ilmiön nimeltä saatananpalvonta toivat Yhdysvalloista Suomeen herätyskristilliset piirit yhdessä iltapäivälehdistön kanssa.

Edellä mainitut keksivät alkaa kiertää yläasteella kertomassa, että saatanapalvonta on roolipelaamista, hevimusiikin kuuntelua, hautakivien kaatamista ja keskikaljan juomista.

Arvaatte mitä luokan raggarit seuraavana viikonloppuna keksivät tehdä (ja mistä iltapäivälehdet tekviät sitten etusivun lööppejä).

(Hjelm muuten huhupuheiden mukaanseukkaa vasemmistoliiton kansanedustaja Veronika Honkasalon kanssa, tiedoksi kaikenmaailman salaliittoteoreetikoille.)

Nyt Meller kirjoittaa viimeisimmässä blogikirjotiuksessaan siitä, kuinka ”Niin sanottu 666-järjestelmä valjastetaan Eurooppaa orjuttavaksi vallaksi ja voimaksi”.

Meller viittaa käytäviin europarlamenttivaaleihin. Samaisessa kirjoituksessa hän väittää kyseisten vaalien olevan ”kaikkien aikojen jännittävimmät EU-vaalit”.

Mellerin tyylin ei kannata antaa hämätä.

Hän vähintään pari kertaa vuodessa ennustaa alkavan aionin olevan, jos ei entistä jännittävämpi, niin ainakin kohtalonomaisempi (ajatellen Herramme Jeesuksen Kristuksen toista tulemista).

Surullisenkuuluisia ovat hänen profetiansa vaikkapa jo ensimmäisen Irakin sodan ajalta tai yleensäkin Lähti-itään liityen. Silti hän jaksaa.

(Tosin ilkeät kielet tai tuhmat ihmiset väittävät tällaisen dispensionalistisen retoriikan taustalla olevan rahan pummaaminen Patmos lähetyssäätiölle ja viime kädessä myös hänelle itselleen.)

Mielenkiintoiseksi tästä tekee sen, että rivien välistä Meller on kristillisdemokraattien lisäksi antanut hyväksynnän perussuomalaisille.

(Tosin tämän on perusteellisemmin hoitanut niin ikään Patmos lähetyssäätiön palkkalistoilla oleva ja hommalaistenkin fanittama Juha Ahvio.)

Meller ei siis näe siinä mitään ristiriitaa, että perussuomalaisten listoilla – nimiä nyt mainitsematta – on vanhoja hevimuusikoita, roolipelaajia, ja ”saatananpalvojia”.

Tosin eivät myöskään ehdokkaat tai puolueenkannattajat ilmeisesti koe ristiriitaa siinä, että tässä kaikessa mukana on sama henkilö jakamassa yhteisen ajatusmaailman, joka vielä vuosikymmen tai kaksi sitten oli ehtymättömän huumorin lähde – tai siis on vieläkin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kiitos blogisti Niemiselle linkistä Leo Mellerin blogiin. Se oli yllättävä siinä suhteessa, ettei siinä kerrottu, ketä Jumala tahtoon sinun nyt äänestävän. Jotain tuonsuuntaista Melleriltä on joskus aiemmin tullut.

Minusta Meller jätti lukijan rukoillen päätettäväksi, miten hän äänestää. Kyllä siinä ääni voi mennä vaikka Kokoomuksen Eija-Riitalle.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Mutta kuten alempana totesin, Ahvio on aikalailla selvempi kannanotoissaan eikä Ahviksen ja Mellerin välillä ole käsittääkseni skismaa.

Sitäpaitsi ei Leo voi kannattaa (tällä kertaa) Eija-Riittaa, koska hänellähän on profetia suoraan Jumalalta siitä, että EPP (ja SD) ottaa niin sanotusti takkiin.

Eikä Jumalan sanaa vastaan voi käydä: eihän Paavo Väyrynenkään lopeta ennen kuin on Suomen tasavallan presidentti, koska kyseessähän on Jumalan päättämä asia, emme me madot matkamiehet maan voi tällaisiin asioihin vaikuttaa.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Syntyäppä just tälle planeetalle triljoonista. Kiitos Jeesus universumi ja kaikki :D "Elämä on" sano pomokin. Skeptinen olen, jos kohta hieman huolestunutkin. Kiitos kaloista sanoivat delfiinit ;D

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Sitten Jumala loi vasemmistolaisen, joka haluaa Jumalan paikalle ja rakentaa paratiisin maanpäälle. Nuo sielulliset ihmis-insinöörit, kunhan kaikki kiksauttelevat toisiaan, puretaan kaikki sortavat rakenteet, on yksi mieli, yksi ajatus, yksi mielipide ja silloin ihmisen jumalallinen hyvyys pääsee valloilleen ja kaikki maapallon ihmiset heittävät ylä femmaa toisilleen. ;)

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Kun vasemmistolainen oikea sellainen ollakseen on ateisti niin on kovin omituinen Laineen julistama halu päästä olemattoman paikalle olemaan, vähän niinkuin Oskari Olemattomaksi.

Eiköhän vasemmistolaisten, ainakin minun haluni ole "vain" parantaa tätä olevaista materialistista realimaailmaa meidän täällä päremmin ja rauhemmassa olla ja eleä. Siihen ei tosiaankaan vain yksi mielipide ja yksi ajatus sekä paranormaalit. Vaan olisi se sellainen reaalinen eli todellinen maailma jossa ihmiset yhdessä päättäisivät mikä heille yhdessä on parempi, sellai suvaitsevaisesti jossa kukin saa ajatella omia ajatuksiaan ihan niinkuin haluaa mutta päätöksiä tehdessä pitää pystyä perustelemaan järjellisesti muita puolelleen jos haluaa omansa toteuttaa omaa henkilökohtaista elämäänsä laajemmin.

Omaa elämäänsä saisi järjestellä ihan niinkuin itse huvittaa ja päättää omista asioistaan kunhan ei aiheuta harmia muille vastoin heidän omaa aikuista tahtoaa.

Paranormaaleihinkin saa kukin uskoa tai olla uskomatta ihan oman hyvinsa mukaan mutta sellainen ei käy perusteluksi päsmäröidä muiden tekemisiä.

Tunnustan, edelle kirjoittamani kuvaus on utopistinen mutta käsittääkseni vasemmistolainen sellainen. Mutta hyvää kannattaa tavoitella vaikka ei heti perille pääsisikään.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Sitten Jumala loi vasemmistolaisen, joka haluaa Jumalan paikalle ja rakentaa paratiisin maanpäälle. Nuo sielulliset ihmis-insinöörit, kunhan kaikki kiksauttelevat toisiaan, puretaan kaikki sortavat rakenteet"

Heh :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset